Секрет господинь! Що потрібно зробити з яйцями перед і після варіння, щоб легко зняти шкаралупу

Відварені яйця – це не тільки смачний та корисний сніданок, але ще й необхідний інгредієнт для багатьох апетитних страв та закусок, передають Патріоти України.

Подробиці

Щоб отримати яйця, зварені некруто, «у мішечок» або круто, слід запастися лише годинником. А ось щоб очистити яйця від шкаралупи, знадобиться часом нелюдське терпіння.

Йдеться про ті випадки, коли шкаралупа зовсім не хоче відокремлюватися від основного вмісту, внаслідок чого відривається лише разом із шматочками вареного білка.

Щоб цього уникнути, необхідно підготувати яйця до процесу варіння. Запасіться міцною голкою і можете приступати.

Проколіть шкаралупу з одного боку кожного яйця, перш ніж покласти в каструлю. Краще для цього взяти канцелярську шпильку, якою необхідні документи кріпляться до пробкової стіни.

Варіть яйця як завжди, а після того, як зніміть їх із плити, наповніть каструльку холодною водою.

Після того, як яйця охолонуть, шкаралупа буквально злетить з них за лічені секунди.

А ви це знали? Чи шкідливо смажити яєчню на вершковому маслі

четвер, 23 січень 2025, 6:09

Сьогодні відбувається кардинальна зміна в меню, харчових вподобаннях та стравах на нашій кухні. Розвіюється багато міфів про інгредієнти, які вважали шкідливими і навпаки, передають Патріоти України. Вважається, що приготована на вершковому маслі яєчня...

Є секрет! Що треба додати в тісто млинців, щоб вони були м’які та легко згортались

середа, 22 січень 2025, 22:10

Вам знадобиться всього 2 столові ложки цього продукту, щоб ваші млинці вийшли м’які та еластичні. Ви легко зможете їх скрутити з начинкою, вони не порвуться та не будуть ломатися. Якщо додати один простий інгредієнт в тісто, ніяких складнощів не виникн...