Відварені яйця – це не тільки смачний та корисний сніданок, але ще й необхідний інгредієнт для багатьох апетитних страв та закусок, передають Патріоти України.
Щоб отримати яйця, зварені некруто, «у мішечок» або круто, слід запастися лише годинником. А ось щоб очистити яйця від шкаралупи, знадобиться часом нелюдське терпіння.
Йдеться про ті випадки, коли шкаралупа зовсім не хоче відокремлюватися від основного вмісту, внаслідок чого відривається лише разом із шматочками вареного білка.
Щоб цього уникнути, необхідно підготувати яйця до процесу варіння. Запасіться міцною голкою і можете приступати.
Проколіть шкаралупу з одного боку кожного яйця, перш ніж покласти в каструлю. Краще для цього взяти канцелярську шпильку, якою необхідні документи кріпляться до пробкової стіни.
Варіть яйця як завжди, а після того, як зніміть їх із плити, наповніть каструльку холодною водою.
Після того, як яйця охолонуть, шкаралупа буквально злетить з них за лічені секунди.
Добре, якщо на кухні є мікрохвильова піч. За допомогою цього пристрою можна швидко розігріти їжу, що остигнула. Однак відправляти в мікрохвильову піч можна далеко не всі продукти харчування, передають Патріоти України. На жаль, мало хто з кулінарів зна...
Якщо ви любите соковиті котлети, то завжди можна попрацювати над рецептом, значно покращивши його. Деякі котлети дозволяють досягти приємного смаку та незвичайної соковитості, передають Патріоти України. Наприклад, можна додавати до складу інгредієнтів...