Секрет господинь! Що робити із завітреним та жовтим салом

Буває, що сало не встигли використати. Воно лежить, та з часом стає жовтуватим, завітреним. Апетитним його важко назвати, смак також не викличе гастрономічного задоволення. Викидати, пересолювати, кудись використати — що робити із застарілим продуктом. Є один простий метод, передають Патріоти України.

Вихід з ситуації

Продукти викидати не комільфо. У всьому має бути раціональне зерно. З цієї точки зору спробуйте зробити наступне. Пропустіть сало через м’ясорубку та складіть отриману масу у банки. Так просто, правда?

Банки із салом зберігають у холодильнику. Коли ви будете щось готувати, у вас вже буде під рукою напівфабрикат. Тільки додайте до нього щось гостре та ароматне. Наприклад, часник або гострий перець.

Масу із сала можна використовувати для приготування других страв чи борщу. Продукт не пропаде остаточно, виконає призначення, а ви набудете досвіду з раціонального використання. Смачного!

ТОП-6 популярних помилок у приготуванні млинців

середа, 25 червень 2025, 16:09

Найголовніше у приготуванні млинців – приготувати гарне тісто. Воно має бути правильною консистенції: не надто густе, інакше млинці будуть надмірно товстими і важкими, але й не дуже рідке, оскільки млинці рвуться при перевертанні. А надмірна кількість ...

Варто знати! Як зберігати банани, щоб вони не темніли

середа, 25 червень 2025, 13:05

Ділимося корисними лайфхаками, які допоможуть довше зберегти банани свіжими та смачними, передають Патріоти України. Багатьом знайома проблема бананів, коли вони швидко чорніють і стають м’якими (навіть якщо ви купили їх зеленими). Щоб улюблений фрукт...