Найгірший сценарій під час приготування котлет – це коли вони на сковорідці розвалюються, не тримають форму і зводять нанівець всі підготовчі старання з фаршем. Щоб такого не сталося, треба знати базові рекомендації, передають Патріоти України.
По-перше, дебютну партію котлет треба викладати лише на добре розігріту сковорідку. Часто саме це стає причиною, чому котлети розпадаються після перевертання.
По-друге, забезпечте достатнє панірування, щоб котлети тримали форму і відразу схопилася скоринка. По-третє, якщо фарш надто рідкий не намагайтеся формувати котлети руками, висока ймовірність, що все-таки розвалюватися будуть. Тому рекомендуємо смажити без панірування ложкою, як оладки.
По-четверте, зробіть фарш однорідним, не забудьте про один з інгредієнтів, що допоможе тримати форму (яйце, хліб, сир чи манка).
Щоб відрізнити справжнє вершкове масло від фальсифікату, зверніть увагу на такі ознаки, передають Патріоти України. На упаковці має бути написано «Масло вершкове» та зазначена жирність не менше 72,5% (оптимально 82,5%). Висновок: найкращий спосіб пере...
Це питання, яке часто викликає суперечки, і відповідь залежить від контексту вашого харчування та загального здоров'я, передають Патріоти України. Білий хліб може бути менш корисним у порівнянні з іншими видами хліба, такими як цільнозерновий, через кі...