Вдалі млинці виходять лише в тому випадку, якщо у тісто для них додати тепле молоко. Завдяки цьому вони будуть еластичні, тонкі та ніколи не рватимуться, передають Патріоти України.
Фудблогерка Вікторія Дідус (victoria_didus) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом ніжних млинців на молоці, які ніколи не рвуться.Інгредієнти:
1. Змішати яйця, цукор, ванільний цукор, сіль, соду та частину борошна. Перемішати до однорідності.
2. Додати половину теплого молока та ще частину борошна. Перемішати, щоб не було грудочок.3. Додати решту молока та борошна. Перемішати до однорідності.
4. Налити олію, перемішати. Якщо тісто занадто густе, можна додати воду.
5. Розігріти сковороду та змастити олією. Посмажити млинці.
Важливо: фудблогерка радить змащувати сковороду кожного разу – тільки так млинці матимуть апетитний колір та повітряну текстуру.
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...