Секрет млинців, які ніколи не рвуться. Чи треба підігрівати молоко?

Вдалі млинці виходять лише в тому випадку, якщо у тісто для них додати тепле молоко. Завдяки цьому вони будуть еластичні, тонкі та ніколи не рватимуться, передають Патріоти України.

Фудблогерка Вікторія Дідус (victoria_didus) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом ніжних млинців на молоці, які ніколи не рвуться.Інгредієнти:

  • молоко тепле – 500 мл
  • яйця – 3 шт.
  • цукор – 90 г (3 ст. л.)
  • ванільний цукор (за бажанням) – 10 г
  • сіль – 1/2 ч. л.
  • сода – 1/4 ч. л.
  • борошно – 280 г
  • олія соняшникова – 30 мл
Спосіб приготування:

1. Змішати яйця, цукор, ванільний цукор, сіль, соду та частину борошна. Перемішати до однорідності.

2. Додати половину теплого молока та ще частину борошна. Перемішати, щоб не було грудочок.3. Додати решту молока та борошна. Перемішати до однорідності.

4. Налити олію, перемішати. Якщо тісто занадто густе, можна додати воду.

5. Розігріти сковороду та змастити олією. Посмажити млинці.

Важливо: фудблогерка радить змащувати сковороду кожного разу – тільки так млинці матимуть апетитний колір та повітряну текстуру.

Смакота! Як швидко приготувати рубані котлети з сиром

субота, 14 червень 2025, 6:13

Готувати влітку в розпеченій у полуденну спеку квартирі не захочеться навіть самовідданим кулінарам. Щоб довго не потіти біля плити та смачно пообідати, пропонуємо приготувати котлети рубані із сиром. Готуємо, як то кажуть, нашвидкуруч, передають Патрі...

Господиням на замітку! Що додати до котлетного фаршу замість яєць

субота, 14 червень 2025, 5:40

Може здатися, що курячі яйця продукт незамінний і без них навіть котлет не підсмажити, передають Патріоти України. Так, яйця дозволяють зробити фарш однорідним, склеюють його та допомагають котлетам тримати форму. Але передозування яєчного білка призво...