Секрет млинців, які ніколи не рвуться. Чи треба підігрівати молоко?

Вдалі млинці виходять лише в тому випадку, якщо у тісто для них додати тепле молоко. Завдяки цьому вони будуть еластичні, тонкі та ніколи не рватимуться, передають Патріоти України.

Фудблогерка Вікторія Дідус (victoria_didus) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом ніжних млинців на молоці, які ніколи не рвуться.Інгредієнти:

  • молоко тепле – 500 мл
  • яйця – 3 шт.
  • цукор – 90 г (3 ст. л.)
  • ванільний цукор (за бажанням) – 10 г
  • сіль – 1/2 ч. л.
  • сода – 1/4 ч. л.
  • борошно – 280 г
  • олія соняшникова – 30 мл
Спосіб приготування:

1. Змішати яйця, цукор, ванільний цукор, сіль, соду та частину борошна. Перемішати до однорідності.

2. Додати половину теплого молока та ще частину борошна. Перемішати, щоб не було грудочок.3. Додати решту молока та борошна. Перемішати до однорідності.

4. Налити олію, перемішати. Якщо тісто занадто густе, можна додати воду.

5. Розігріти сковороду та змастити олією. Посмажити млинці.

Важливо: фудблогерка радить змащувати сковороду кожного разу – тільки так млинці матимуть апетитний колір та повітряну текстуру.

Ви будете здивовані ТОП-5 корисних властивостей кисломолочного сиру, про які мало хто знає

вівторок, 23 квітень 2024, 17:30

Кисломолочний сир за рахунок вмісту білка, вітамінів та мінералів здатен протистояти процесам старіння організму, передають Патріоти України. Напевно, в кожному холодильнику української родини є цей універсальний, смачний і дуже корисний продукт. Його ...

А ви це знали? Для чого досвідчені господині солять лимони

вівторок, 23 квітень 2024, 17:09

Солені лимони на перший погляд - це якась дикість, але якщо розібратися, то витрата грошей зовсім не марна. Цікаво, що при цьому в лимонний розсіл додають перець або інші спеції та прянощі, а також ароматні трави, лаванду, наприклад. Так для чого це і ...