Секрет млинців, які ніколи не рвуться. Чи треба підігрівати молоко?

Вдалі млинці виходять лише в тому випадку, якщо у тісто для них додати тепле молоко. Завдяки цьому вони будуть еластичні, тонкі та ніколи не рватимуться, передають Патріоти України.

Фудблогерка Вікторія Дідус (victoria_didus) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом ніжних млинців на молоці, які ніколи не рвуться.Інгредієнти:

  • молоко тепле – 500 мл
  • яйця – 3 шт.
  • цукор – 90 г (3 ст. л.)
  • ванільний цукор (за бажанням) – 10 г
  • сіль – 1/2 ч. л.
  • сода – 1/4 ч. л.
  • борошно – 280 г
  • олія соняшникова – 30 мл
Спосіб приготування:

1. Змішати яйця, цукор, ванільний цукор, сіль, соду та частину борошна. Перемішати до однорідності.

2. Додати половину теплого молока та ще частину борошна. Перемішати, щоб не було грудочок.3. Додати решту молока та борошна. Перемішати до однорідності.

4. Налити олію, перемішати. Якщо тісто занадто густе, можна додати воду.

5. Розігріти сковороду та змастити олією. Посмажити млинці.

Важливо: фудблогерка радить змащувати сковороду кожного разу – тільки так млинці матимуть апетитний колір та повітряну текстуру.

Не робіть так! Три помилки, які допускають господині під час варіння картопляного пюре

понеділок, 28 квітень 2025, 11:12

Зіпсувати картопляне пюре може кожен. Достатньо допустити одну з трьох помилок і ваша страва буде і не смачною, і не корисною. Запам’ятайте, що не можна робити під час варіння пюре, аби наступного разу картопля була смачною, передають Патріоти України....

Приготувати за цим рецептом вийде у кожного! Ідеальний домашній майонез для салатів

понеділок, 28 квітень 2025, 10:10

Сьогодні ми вам розповімо, як приготувати найсмачніший майонез, який відмінно підійде, як заправка до салатів, добавка до закусок та бутербродів, передають Патріоти України. Домашній майонез готується дуже буквально за лічені хвилини. Це можна зробити ...