
Вдалі млинці виходять лише в тому випадку, якщо у тісто для них додати тепле молоко. Завдяки цьому вони будуть еластичні, тонкі та ніколи не рватимуться, передають Патріоти України.
Фудблогерка Вікторія Дідус (victoria_didus) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом ніжних млинців на молоці, які ніколи не рвуться.Інгредієнти:
1. Змішати яйця, цукор, ванільний цукор, сіль, соду та частину борошна. Перемішати до однорідності.
2. Додати половину теплого молока та ще частину борошна. Перемішати, щоб не було грудочок.3. Додати решту молока та борошна. Перемішати до однорідності.
4. Налити олію, перемішати. Якщо тісто занадто густе, можна додати воду.
5. Розігріти сковороду та змастити олією. Посмажити млинці.
Важливо: фудблогерка радить змащувати сковороду кожного разу – тільки так млинці матимуть апетитний колір та повітряну текстуру.
Насіння гарбуза - справжній скарб природи, про користь якого знають небагато. Вчені підтверджують, що вони допомагають знизити рівень холестерину, захищають серцево-судинну систему, мають протизапальні та антиоксидантні властивості, а також підтримують...
На полицях супермаркетів - широкий вибір рослинний олій: від соняшникової до оливкової. Вони відрізняються за смаком, але ключова різниця - ступінь очищення: рафінована (очищена) і нерафінована (пройшла лише механічну фільтрацію), передають Патріоти Ук...