Секрет не в продуктах, а в технології: Рецепт чудового овочевого гарніру до будь-якої страви

Найкращий гарнір для будь-якого м'яса чи риби – це овочі. Але для того, щоб вони були дійсно смачними і доречними на святковому столі, їх потрібно приготувати за особливою технологією. І для цього знадобиться лише декілька простих інгредієнтів. Смачна ідея приготування універсального овочевого гарніру опублікована на сторінці prosto_ai в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • картопля – 1 кг
  • броколі – 1 головка
  • зелений заморожений горошок – 500 г (можна ще додати стручкової квасолі)
  • помідори дрібні – 500 г
  • розмарин – декілька гілочок

  • Інгредієнти для маринаду:

    • рослинна олія – 1 склянка
    • часник – 3-4 зубчики
    • свіжа кінза – 1 пучок
    • улюблена приправа
    • сіль
    • чорний перець


    Спосіб приготування:

    1. Добре промити дрібну картоплю.

    2. Зварити у підсоленій воді, відкинути на друшляк.

    3. Броколі розділити на суцвіття, промити і проварити в підсоленій воді до м'якості.

    4. Також до м'якості зварити зелений горошок.

    5. Злити воду.

    6. Помідори дрібного розміру поділити на дві частини.

    7. Склянку гарної олії влити в невелику миску, видавити 3-4 зубчики часнику.

    8. Додати приправу, сіль та перець, подрібнену зелень, все перемішати.

    9. Деко застелити пергаментним папером.

    10. Овочі обваляти в маринаді, вкінці перемішати в маринаді горошок.

    11. Всі овочі викласти на деко, відправити в духовку на 10 хвилин за температури 180 градусів.

Не відірватися! Смачна піца з листково-дріжджового тіста - перекус нашвидкуруч

субота, 22 лютий 2025, 18:04

Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...

Господиням на замітку! Навіщо насправді потрібно промивати крупи - не всі про це знають

субота, 22 лютий 2025, 17:05

Не всі господині люблять витрачати свій час на такий важливий етап приготування їжі, як попереднє промивання крупи, передають Патріоти України. На їх думку, крупа і так чиста. До того ж термічна обробка дозволить знищити шкідливі мікроорганізми. Проте ...