Секрет не в продуктах, а в технології: Рецепт чудового овочевого гарніру до будь-якої страви

Найкращий гарнір для будь-якого м'яса чи риби – це овочі. Але для того, щоб вони були дійсно смачними і доречними на святковому столі, їх потрібно приготувати за особливою технологією. І для цього знадобиться лише декілька простих інгредієнтів. Смачна ідея приготування універсального овочевого гарніру опублікована на сторінці prosto_ai в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • картопля – 1 кг
  • броколі – 1 головка
  • зелений заморожений горошок – 500 г (можна ще додати стручкової квасолі)
  • помідори дрібні – 500 г
  • розмарин – декілька гілочок

  • Інгредієнти для маринаду:

    • рослинна олія – 1 склянка
    • часник – 3-4 зубчики
    • свіжа кінза – 1 пучок
    • улюблена приправа
    • сіль
    • чорний перець


    Спосіб приготування:

    1. Добре промити дрібну картоплю.

    2. Зварити у підсоленій воді, відкинути на друшляк.

    3. Броколі розділити на суцвіття, промити і проварити в підсоленій воді до м'якості.

    4. Також до м'якості зварити зелений горошок.

    5. Злити воду.

    6. Помідори дрібного розміру поділити на дві частини.

    7. Склянку гарної олії влити в невелику миску, видавити 3-4 зубчики часнику.

    8. Додати приправу, сіль та перець, подрібнену зелень, все перемішати.

    9. Деко застелити пергаментним папером.

    10. Овочі обваляти в маринаді, вкінці перемішати в маринаді горошок.

    11. Всі овочі викласти на деко, відправити в духовку на 10 хвилин за температури 180 градусів.

Ефект приємно здивує! ТОП-9 продуктів на сніданок, які зроблять день продуктивним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:44

Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...

Ви могли цього не знати! Ось як впливає вживання родзинок на організм

п’ятниця, 22 листопад 2024, 7:50

Родзинки — це не лише смачна закуска, а й корисне джерело антиоксидантів, яке може покращити здоров'я травлення та серця. Їх зручно вживати у вигляді перекусу та легко додати до раціону, навіть у порівнянні зі свіжими фруктами, передають Патріоти Украї...