Секрет, про який мало хто знає! Чарка горілки у фарші для котлет дає "фанатастичний ефект" - навіщо так роблять господині

Горілку не так часто зустрінеш в складі рецептів інших страв, оскільки цей міцний напій здається не зовсім підходящим для кулінарних експериментів, зазначають Патріоти України.

Однак при приготуванні випічки горілку час від часу використовують. Досвідчені ж господині за допомогою даного виду спиртного готують неймовірно смачні котлети.

Навіщо кулінари додають горілку в фарш

Дивовижний факт полягає в тому, що алкогольний напій здатний буквально перетворити м'ясо, зробивши його більш ароматним і смачним. Горілка підсилює кращі смакові якості страви, завдяки чому котлети не зможуть довго пролежати на столі.

Ця хитрість допоможе будь-яке м'ясо перетворити в кращу сторону. Але це не єдина причина. Річ у тім, що горілка особливим чином впливає на текстуру м'яса, роблячи його більш ніжним і м'яким. За допомогою спиртного котлети навіть з недорогого м'яса будуть буквально танути в роті.

Як правильно додавати горілку

Спочатку фарш з'єднуємо з цибулею, курячим яйцем і прянощами. Потім вливаємо чарку міцного напою. Якщо ви додаєте горілку для поліпшення смаку, то потрібно буде просто перемішати фарш до однорідного стану і приступати до приготування.

Якщо ви хочете, щоб котлети стали м'якшими, то варто відправити фарш в холодильник на нижню полицю на 60 хвилин. До речі, присмаку спиртного відчуватися не буде, так як він повністю випарується під час термічної обробки.

Ефект приємно здивує! ТОП-9 продуктів на сніданок, які зроблять день продуктивним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:44

Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...

Ви могли цього не знати! Ось як впливає вживання родзинок на організм

п’ятниця, 22 листопад 2024, 7:50

Родзинки — це не лише смачна закуска, а й корисне джерело антиоксидантів, яке може покращити здоров'я травлення та серця. Їх зручно вживати у вигляді перекусу та легко додати до раціону, навіть у порівнянні зі свіжими фруктами, передають Патріоти Украї...