Секрет, про який мало хто знає! Чарка горілки у фарші для котлет дає "фанатастичний ефект" - навіщо так роблять господині

Горілку не так часто зустрінеш в складі рецептів інших страв, оскільки цей міцний напій здається не зовсім підходящим для кулінарних експериментів, зазначають Патріоти України.

Однак при приготуванні випічки горілку час від часу використовують. Досвідчені ж господині за допомогою даного виду спиртного готують неймовірно смачні котлети.

Навіщо кулінари додають горілку в фарш

Дивовижний факт полягає в тому, що алкогольний напій здатний буквально перетворити м'ясо, зробивши його більш ароматним і смачним. Горілка підсилює кращі смакові якості страви, завдяки чому котлети не зможуть довго пролежати на столі.

Ця хитрість допоможе будь-яке м'ясо перетворити в кращу сторону. Але це не єдина причина. Річ у тім, що горілка особливим чином впливає на текстуру м'яса, роблячи його більш ніжним і м'яким. За допомогою спиртного котлети навіть з недорогого м'яса будуть буквально танути в роті.

Як правильно додавати горілку

Спочатку фарш з'єднуємо з цибулею, курячим яйцем і прянощами. Потім вливаємо чарку міцного напою. Якщо ви додаєте горілку для поліпшення смаку, то потрібно буде просто перемішати фарш до однорідного стану і приступати до приготування.

Якщо ви хочете, щоб котлети стали м'якшими, то варто відправити фарш в холодильник на нижню полицю на 60 хвилин. До речі, присмаку спиртного відчуватися не буде, так як він повністю випарується під час термічної обробки.

Родина оцінить: Як запекти картоплю з хрумкою скоринкою та м’якою всередині

середа, 24 квітень 2024, 9:12

Рецепт запеченої картоплі надзвичайно простий, але вона виходить неперевершена. Рум’яна скоринка та м’яка структура всередині нікого не залишать байдужими, передають Патріоти України. Підготуйте наступний перелік продуктів:. Для отримання найсмачнішої...

Лише спробуйте! Чому господині більше не варять макарони - альтернативний спосіб приготування

середа, 24 квітень 2024, 8:15

Макарони треба варити - кулінарна істина. Але не все так однозначно. Існує альтернативний спосіб приготування макаронних виробів. Можете забути про традиційне відварювання, відкидування на друшляк та переварені грудки, передають Патріоти України. Для ...