Директор Школи леді Тетяна Мокріді розповіла у своєму Instagram, як приготувати французький цибулевий суп.
Ця страва популярно у бідняків з Франції, так як для нього потрібні тільки цибулю і трохи вина. При цьому суп часто подають в кращих ресторанах.
Інгредієнти:Для подачі:
- 1 кг ріпчастої цибулі
- 50 г вершкового масла
- 1 ст.л. цукру
- 2 ч.л. солі
- 3 ст.л. борошна
- 200 мл білого сухого вина
- 1,5 л курячого або яловичого бульйону
- чорний мелений перець
Приготування:
- 4 скибки багета
- 100 г напівтвердого сиру (Конте, Грюйєр, Емменталь)
- У каструлі з товстим дном розтопити вершкове масло. Додати цибулю, сіль і цукор. Гасити на повільному вогні, часто помішуючи до золотого кольору 20−25 хвилин.
- Посипати цибулю борошном, обсмажити ще 2−3 хвилини.
- Влити вино, довести до кипіння, варити на середньому вогні до повного випаровування вина.
- Влити бульйон, довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму, варити суп 40−50 хвилин. Лук повинен добре розваритися, суп трохи загуснути.
- Приготувати грінки: 5−7 хвилин у духовці 180ºС.
- Суп розлити по чавунним або керамічним горщиках, покласти тост, присипати сиром, запекти в духовці.
Француженки довгі роки вражають світ своїм стилем, елегантністю і витонченими формами. Хочете знати їх секрет? Це - унікальне поєднання ароматної кави з... лавандою! Дізнайтеся, як цей дивовижний інгредієнт допоможе вам підтримувати ідеальну фігуру та ...
Ми всі знаємо, що солодощі та солоні закуски шкідливі для здоров’я, але повністю відмовитись від них буває дуже складно. Датські експерти стверджують, що повного виключення з раціону не обов’язково - достатньо поміркованості. Але як зрозуміти, яка кіль...