Секрет топкулінарів: Яка температура сковороди підходить для смаження яєць

Найчастіше яйця розбивають на холодну або ледь нагріту сковороду, тому що бояться, що страва пригорить, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Проте, за словами експертів, потрібно використовувати саме розігрітий до максимуму посуд. Щоб ваша яєчня вийшла дійсно смачною, спочатку налийте достатню кількість олії, добре розігрійте сковороду. І тільки після цього розбивайте яйця.

Якщо так зробити, то білок миттєво побіліє, що ідеально для яєчні.Запам’ятайте ще один важливий момент: як тільки яйце опиниться в сковороді, потрібно зменшити вогонь до мінімуму, а сам посуд накрити кришкою.

В такому разі яйце не пригорить, проте добре просмажиться до ідеальної консистенції, а страва вийде дуже ніжною. Щоб смак яєчні вийшов не просто добрим, а ідеальним, рекомендовано смажити яйце на суміші з рослинної олії та вершкового масла.

Секрет господинь! Додайте це до яєчні - і вона буде пухнастою, як хмара

вівторок, 18 листопад 2025, 0:12

Яєчня - неймовірно корисна страва. Яйця містять безліч поживних речовин, а правильний спосіб приготування може перетворити їх на кулінарний шедевр. Ми розповімо секрет, який робить яєчню ідеальною та пухнастою, як хмара, передають Патріоти України. Щоб...

По кишені всім! Їжте це разом - імунітет "омолодиться" за місяць

понеділок, 17 листопад 2025, 16:45

Поєднання гранатів і горіхів може помітно омолодити імунну систему всього за місяць. До такого висновку дійшли науковці, які дослідили вплив цих продуктів на організм, передають Патріоти України. За даними дослідження, гранати та горіхи стимулюють виро...