Класичні деруни смачні та дуже привабливо виглядають на тарілці. Якщо у вас є бажання посмакувати чимось новим, тоді додайте до рецепта два нових продукти. З ними буде ще смачніше, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Натріть картоплю. Вона пустить сік. Потрібно від нього позбутися. Якщо залишити картопляний сік, ви не зможете посмажити деруни.
Натріть сир. Шинку можна також натерти або наріжте дрібними кубиками. Додайте до загальної маси. Також яйце та трохи солі, перцю. Вимішайте.
Розігрійте сковороду з олією. Обсмажте деруни з двох сторін до золотистої скоринки. З шинкою та сиром деруни набувають нового значення. Смачного!
Штрудель з лаваша – чудова випічка, яка готується на швидку руку. Такий штрудель виходить дуже смачним, хрустким, ароматним, його відмінно подати до вечірнього чаю або кави для своїх рідних. Спробуйте, це дуже смачно, передають Патріоти України. Для пр...
1. Курячі грудки відварити, остудити, нарізати на невеликі шматочки.2. Змішати яйця, сир, молоко, висівки.3. Додати в яєчно-молочну суміш зелень. Добре перемішати. Посолити, поперчити, додати спеції.4. Викласти масу у формочки для маффінів, відправити ...