
Класичні деруни смачні та дуже привабливо виглядають на тарілці. Якщо у вас є бажання посмакувати чимось новим, тоді додайте до рецепта два нових продукти. З ними буде ще смачніше, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Натріть картоплю. Вона пустить сік. Потрібно від нього позбутися. Якщо залишити картопляний сік, ви не зможете посмажити деруни.
Натріть сир. Шинку можна також натерти або наріжте дрібними кубиками. Додайте до загальної маси. Також яйце та трохи солі, перцю. Вимішайте.
Розігрійте сковороду з олією. Обсмажте деруни з двох сторін до золотистої скоринки. З шинкою та сиром деруни набувають нового значення. Смачного!
Для одних кава - це початок дня, для інших - заряд енергії, який захищає від хвороб серця та післяобіднього спаду концентрації. Та виявляється, що, випивши свій улюблений напій, можна з насолодою подрімати. Це звучить парадоксально, адже як можна засну...
Смажена риба буде виглядати набагато апетитнішою у тому випадку, якщо вам вдасться приготувати її з апетитною скоринкою, передають Патріоти України. На жаль, це не завжди виходить через різні обставини. Але є секрети, які допоможуть досягти ідеального ...