Секрет у подвійному сирі: Рецепт неймовірно смачних та м'яких булочок з начинкою

Для частування друзів та зимових посиденьок з родичами ідеально підходять пишні булочки. На відміну від сирної випічки на дріжджовому тісті, в цьому рецепті сир додається і в тісто, і в начинку. Технологію приготування наводить Telegram-канал "Прості рецепти", передають Патріоти України.

Пишні булочки з сиром

Для тіста:
Сир - 180 г;
Сахар – 100 г;
Сахар ванільний - пакетик;
Сіль - щипка;
Олія – 3 ст. л.;
Молоко – 100 мл;
Мука - 250 г;
Розпушувач -1 год. л.;
Сахарна пудра.
Для начинки:
Сир - 180 г;
Сахар – 2 ст.л.;
Крохмаль кукурудзяний – 1,5 ст.л.

Приготування

Приготувати тісто, змішавши сир, цукор, сіль, потім додавши масло та молоко і на останньому етапі всипавши муку з розпушувачем.
Тісто замісити, розкачати, нарізати прямокутниками.
Для начинки розтерти сир, цукор та крохмаль. Можна використовувати сито чи блендер.
Начинку покласти на тісто, згорнути рулетиком.
Випікати за 180 градусів 25 хвилин. Готові булочки посипати цукровою пудрою.

Бюджетно і дуже смачно! Паштет із курячих сердечок

субота, 6 грудень 2025, 9:57

Святковий стіл не обов’язково має бути дорогим. Підготуйтеся до Нового року вже зараз, підібравши бюджетні рецепти. Страви з недорогих інгредієнтів можуть бути не менш смачними, ніж ті, що прийнято вважати дорогими делікатесами, передають Патріоти Укра...

Є секрет! Як зварити ідеальний рис, який не злипається

субота, 6 грудень 2025, 8:50

Коли справа доходить до приготування рису, співвідношення між кількістю крупи та води має абсолютно вирішальне значення, як і температура, яка готує рис на різних етапах процесу, та тривалість його приготування, передають Патріоти України. Недоварюванн...