Секрет у подвійному сирі: Рецепт неймовірно смачних та м'яких булочок з начинкою

Для частування друзів та зимових посиденьок з родичами ідеально підходять пишні булочки. На відміну від сирної випічки на дріжджовому тісті, в цьому рецепті сир додається і в тісто, і в начинку. Технологію приготування наводить Telegram-канал "Прості рецепти", передають Патріоти України.

Пишні булочки з сиром

Для тіста:
Сир - 180 г;
Сахар – 100 г;
Сахар ванільний - пакетик;
Сіль - щипка;
Олія – 3 ст. л.;
Молоко – 100 мл;
Мука - 250 г;
Розпушувач -1 год. л.;
Сахарна пудра.
Для начинки:
Сир - 180 г;
Сахар – 2 ст.л.;
Крохмаль кукурудзяний – 1,5 ст.л.

Приготування

Приготувати тісто, змішавши сир, цукор, сіль, потім додавши масло та молоко і на останньому етапі всипавши муку з розпушувачем.
Тісто замісити, розкачати, нарізати прямокутниками.
Для начинки розтерти сир, цукор та крохмаль. Можна використовувати сито чи блендер.
Начинку покласти на тісто, згорнути рулетиком.
Випікати за 180 градусів 25 хвилин. Готові булочки посипати цукровою пудрою.

Не буде сухим! Як смачно посмажити куряче філе

середа, 14 травень 2025, 23:10

Не у кожної господині виходить приготувати соковитим куряче філе, оскільки потрібно знати кілька тонкощів приготування страви. Якщо слідувати певним інструкціям, то страва завжди буде виходити якісною та смачною, передають Патріоти України. У чому поля...

Не робіть так! Основна помилка у приготуванні картопляного пюре, яку допускають 90% господарок

середа, 14 травень 2025, 18:13

Іноді навіть професійні кухарі припускаються помилок у приготуванні найпростіших страв, що вже говорити про любителів. Картопляне пюре навряд чи можна віднести до гарнірів, процес приготування якого проходить завше гладко, передають Патріоти України. К...