Секрет у "правильній" капусті: Рецепт особливо ніжних голубців, які будуть готові за 1,5 години

Голубці – це завжди вдале рішення як для щоденного, так і святкового меню. Традиційна капуста для голубців – білокачанна, хоча інколи готують з пекінською та навіть із виноградним листям. Якщо у вас мало часу на приготування, спробуйте загорнути голубці у савойську капусту. Вона швидко пропарюється, відтак чудово поєднується з начинкою. Рецептом голубців із савойською капустою поділилася фудблогерка Христина Петраш в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • савойська капуста
  • рис – 1/2 скл.
  • фарш – 350-400 г
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • вода – 1 скл.
  • томатна паста 1 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Відділити листки капусти та нагріти їх у мікрохвильовці – приблизно 5-7 хвилин.

2. Запарити рис.

3. Порізати цибулю та натерти моркву. Обсмажити до м'якості.

4. Готові овочі з'єднати з фаршем і рисом. Додати сіль та спеції.

5. Сформувати голубці та викласти в мультиварку.

6. Змішати томатну пасту з водою та залити рідиною голубці.

7. Тушкувати упродовж 1-1,5 години.

Чому на солоних огірках з’являється білий наліт і що робити з такими заготовками

п’ятниця, 9 травень 2025, 12:02

Причини появи білого нальоту на солоних огірках когось не хвилюють, інші не поспішають вживати заготівлю в їжу, передають Патріоти України. Якщо консервовані огірки мають такий наліт, скоріш за все при консервуванні були допущені помилки. Чи може огіро...

Смакота! Ватрушки з кислого сиру з джемом за 20 хвилин у духовці

п’ятниця, 9 травень 2025, 11:10

Ці сирні ватрушки ну дуже смачні і корисні! Начинка може бути будь-яка: хоч варення, хоч ягоди чи яблука. Дуже простий рецепт: мінімум зусиль, всього 20 хвилин у духовці і смачний ніжний десерт готовий, передають Патріоти України. Для приготування цих ...