Секрет у сухому обсмажуванні! Як зробити смажені гриби ще смачнішими

Смажені гриби – одна з найулюбленіших та найпопулярніших страв. Найчастіше в процесі приготування лісових дарів таким чином використовується олія, передають Патріоти України.

Однак досвідчені кулінари стверджують – можна обійтися і без цього інгредієнта. Завдяки способу сухої обсмажування гриби вийдуть ще смачнішими і соковитішими.

Оскільки в боровиках та підосиновиках міститься достатня кількість вологи, гриби зможуть одночасно смажитися та тушкуватись у власному соці. Коли ви помітите, що з грибів виділився сік, потрібно зробити потужність вогню менше і продовжувати обсмажувати лісові гриби, поки вся рідина не випарується.

Після цього дозволяється додати сіль – таку ж кількість, що ви використовуєте при традиційному варіанті обсмажування – і свіжу зелень. Гармонійніше з грибами поєднується петрушка.

Зрештою, настає час для секретного інгредієнта – невеликого шматочка вершкового масла. Масло додається вже наприкінці приготування. Приготовлені таким чином грибочки вийдуть неймовірно смачними, апетитними та ароматними. Спробуйте!

Джерело: ПростоВей

Варто знати! Чому соняшникову олію не можна зберігати в кухонній шафі

понеділок, 16 червень 2025, 17:12

Соняшникова олія – це популярний продукт, який завжди рятує під час смаження страв. Але мало хто знає про те, як правильно слід зберігати таку олію, передають Патріоти України. Справа в тому, що продовжити термін життя продукту і зберегти його смакові ...

Все просто! Як приготувати холодець, який застигає навіть без желатину

понеділок, 16 червень 2025, 16:10

За старих часів традиційною зимовою застільною стравою був холодець, причому варили його без желатину, а застигав він без холодильника. Що заважає сучасним господиням, які мають на кухні все необхідне для приготування холодця, зварити його правильно, п...