Секрет у сухому обсмажуванні! Як зробити смажені гриби ще смачнішими

Смажені гриби – одна з найулюбленіших та найпопулярніших страв. Найчастіше в процесі приготування лісових дарів таким чином використовується олія, передають Патріоти України.

Однак досвідчені кулінари стверджують – можна обійтися і без цього інгредієнта. Завдяки способу сухої обсмажування гриби вийдуть ще смачнішими і соковитішими.

Оскільки в боровиках та підосиновиках міститься достатня кількість вологи, гриби зможуть одночасно смажитися та тушкуватись у власному соці. Коли ви помітите, що з грибів виділився сік, потрібно зробити потужність вогню менше і продовжувати обсмажувати лісові гриби, поки вся рідина не випарується.

Після цього дозволяється додати сіль – таку ж кількість, що ви використовуєте при традиційному варіанті обсмажування – і свіжу зелень. Гармонійніше з грибами поєднується петрушка.

Зрештою, настає час для секретного інгредієнта – невеликого шматочка вершкового масла. Масло додається вже наприкінці приготування. Приготовлені таким чином грибочки вийдуть неймовірно смачними, апетитними та ароматними. Спробуйте!

Джерело: ПростоВей

ТОП-7 порад для ідеальної квашеної капусти

четвер, 1 травень 2025, 18:13

Якщо ви ще не квасили капусту, то поспішайте це зробити. Взимку знайдете, навіть якщо не буде світла й можливості готувати, її завжди можна відкрити і смакувати, передають Патріоти України. 1. Квасити капусту варто в другій половині жовтня або на почат...

Що додати в тісто, щоб випічка мала незабутні смак та аромат

четвер, 1 травень 2025, 17:37

Розповідаємо, що додати в тісто, щоб ваша випічка була не лише смачною, а й мала вишуканий незабутній аромат, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.