Пиріжки з м'ясом виходять смачними навіть якщо використовувати не здобне тісто, а заварне. Рецепт простого тіста з борошна, окропу та олії наводить кулінарний Telegram-канал, зазначають Патріоти України.
Пиріжки із заварного тіста з м'ясом
Для начинки:
- Борошно — 300 г;
- Олія — 100 мл;
- Вода — 200 мл;
- Яйце — 1 шт.;
- Кунжут.
- Куряче м'ясо — 300 г;
- Цибуля — 1 шт.;
- Сіль перець.
- Олію змішати з водою і закип'ятити.
- Просіяти борошно у глибоку ємність.
- Акуратно влити окроп з олією у борошно, вимішати тісто, дати охолонути.
- Приготувати начинку: відварити м'ясо, порізати. Цибулю порізати та обсмажити. Посолити поперчити, з'єднати м'ясо та цибулю.
- Тісто розділити на 20 частин. Тонко розкачати, покласти начинку. Згорнути пиріжок, покласти на лист швом донизу.
- Відокремити білок від жовтка, жовток збити, змастити ним пиріжки і посипати кунжутом.
- Випікати 30 хвилин при 200 градусах.
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...