Пиріжки з м'ясом виходять смачними навіть якщо використовувати не здобне тісто, а заварне. Рецепт простого тіста з борошна, окропу та олії наводить кулінарний Telegram-канал, зазначають Патріоти України.
Пиріжки із заварного тіста з м'ясом
Для начинки:
- Борошно — 300 г;
- Олія — 100 мл;
- Вода — 200 мл;
- Яйце — 1 шт.;
- Кунжут.
- Куряче м'ясо — 300 г;
- Цибуля — 1 шт.;
- Сіль перець.
- Олію змішати з водою і закип'ятити.
- Просіяти борошно у глибоку ємність.
- Акуратно влити окроп з олією у борошно, вимішати тісто, дати охолонути.
- Приготувати начинку: відварити м'ясо, порізати. Цибулю порізати та обсмажити. Посолити поперчити, з'єднати м'ясо та цибулю.
- Тісто розділити на 20 частин. Тонко розкачати, покласти начинку. Згорнути пиріжок, покласти на лист швом донизу.
- Відокремити білок від жовтка, жовток збити, змастити ним пиріжки і посипати кунжутом.
- Випікати 30 хвилин при 200 градусах.
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...