Кожна господиня готує котлети за власним рецептом. Хтось додає у фарш сиру картоплю, хтось кабачок, моркву, вершкове масло чи сало. Однак є інгредієнт, який допоможе виробам стати більш пишними, соковитими та смачними. При цьому він майже завжди присутній на будь-якій кухні, передають Патріоти України.
Кухарі розкрили секрет приготування ідеальних котлет. Вони виходять засмаженими, соковитими та неймовірно ароматними.
Насамперед потрібно підготувати фарш, причому покупний – далеко не найкращий варіант. Виберіть хороший шматок м'яса. Найкраще поєднувати два види - жирну свинину з пісною яловичиною - так котлети набудуть цікавішого смаку.
Пропустіть м'ясо через м'ясорубку разом із цибулею та часником. Поперчіть фарш, додайте улюблені спеції. Вбийте одне яйце - щоб котлети краще тримали форму і не розвалювалися при термічній обробці
Добре вимішайте фарш, а потім додайте секретний інгредієнт – півсклянки сильногазованої води. Потрібно, щоб вона була максимально холодною – її слід витримати в холодильнику.
Ще раз вимішайте фарш і залиште його на дві години. Тільки після цього слід посолити його, перемішати та мокрими руками сформувати котлети.
Обсмажуйте вироби на рафінованій олії. Краще обрати сковороду з антипригарним покриттям. Якщо сумніваєтеся у готовності котлет, відправте їх після смаження до духовки або мікрохвильової печі на 5-10 хвили
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Літо - найкращий час для приготування домашніх джемів, а персиковий джем - один із найулюбленіших серед них. За простим рецептом, який не потребує складних інгредієнтів, можна приготувати смачний та ароматний джем із ніжною текстурою, Патріоти України....