Кожна господиня готує котлети за власним рецептом. Хтось додає у фарш сиру картоплю, хтось кабачок, моркву, вершкове масло чи сало. Однак є інгредієнт, який допоможе виробам стати більш пишними, соковитими та смачними. При цьому він майже завжди присутній на будь-якій кухні, передають Патріоти України.
Кухарі розкрили секрет приготування ідеальних котлет. Вони виходять засмаженими, соковитими та неймовірно ароматними.
Насамперед потрібно підготувати фарш, причому покупний – далеко не найкращий варіант. Виберіть хороший шматок м'яса. Найкраще поєднувати два види - жирну свинину з пісною яловичиною - так котлети набудуть цікавішого смаку.
Пропустіть м'ясо через м'ясорубку разом із цибулею та часником. Поперчіть фарш, додайте улюблені спеції. Вбийте одне яйце - щоб котлети краще тримали форму і не розвалювалися при термічній обробці
Добре вимішайте фарш, а потім додайте секретний інгредієнт – півсклянки сильногазованої води. Потрібно, щоб вона була максимально холодною – її слід витримати в холодильнику.
Ще раз вимішайте фарш і залиште його на дві години. Тільки після цього слід посолити його, перемішати та мокрими руками сформувати котлети.
Обсмажуйте вироби на рафінованій олії. Краще обрати сковороду з антипригарним покриттям. Якщо сумніваєтеся у готовності котлет, відправте їх після смаження до духовки або мікрохвильової печі на 5-10 хвили
Багато хто звик ретельно мити м’ясо перед приготуванням, вважаючи це важливою гігієнічною процедурою. Однак ця дія не тільки не приносить користі, а й може негативно вплинути на смак страви. Ба більше, це може спричинити поширення бактерій на кухонних ...
До приготування їжі рано чи пізно доводиться приступати практично будь-якій людині, передають Патріоти України. Для одних ця дія є приємним проведенням часу і перетворюється на хобі, для інших стає набридливою необхідністю. Однак поширені помилки під ч...