Домашні голубці традиційно готують з рисом та м`ясом, рідше - з грибами та пшоном. Але для того, щоб вони були більш соковиті та ніжні, у фарш додають сиру картоплю, яку дрібно натирають на тертці, передають Патріоти України
Її смак практично не помітний у страві, але загалом голубці з картоплею виходять дуже смачними та аромтаними
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. У капусти вирізати качан. Саму ж капусту опустити в киплячу воду та поступово відділити все листя. З готового листя вирізати ущільнення посередині.
2. Порізати цибулю кубиками, моркву натерти на тертці.
3. Спочатку обсмажити цибулю до м`якості, після додати моркву. Помішуючи, смажити до готовності моркви.
4. Натерти на тертці картоплю та одну цибулину. Натерту картоплю відцідити від зайвої рідини.
5. Змішати картоплю з засмажкою, додавши фарш, кріп, петрушку, куркуму, сіль та перець. Перемішати.
6. Сформувати голубці з начинкою. Викласти у каструлю, залити водою та поставити на плиту, щоб закипали.
7. Для заливки натерти помідори. Викласти на розігріту сковорідку з олією.
8. Через деякий час додати сметану. Перемішати.
9. Додати також часник. Готувати декілька хвилин.
10. Коли голубці закипіли, залити їх заливкою. Готувати на слабкому вогні приблизно 1,5 години.
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...