
Ситна, смачна, проста страва з картоплі, яку вміють готувати всі -деруни. Але дуже часто ще до процесу смаження натерта картопля темніє. Щоб цього не відбувалося, просто додайте в натерту картоплю сік цибулі. Кулінарка Юлія (cooking_by_yuliya) поділилася в Instagram рецептом ароматних дерунів, які не темніють, передають Патріоти УкраїниІнгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Натріть картоплю або пропустіть через м'ясорубку, перебийте в блендері. Цибулю можна перемолоти разом з картоплею. Добре відіжміть, щоб вся рідина зайва збігла
2. Яйце збийте зі спеціями, додайте борошно, перемішайте і влийте цю суміш в картоплю.
3. Розігрійте сковороду, влийте олію, посмажте деруни до золотистості.4. Викладіть деруни на паперову серветку, щоб вони не були жирними.
Подавайте дерун гарячими, зі сметаною!
Коли вода нагрівається на плиті, першим знаком наближення кипіння стають дрібні бульбашки. У мікрохвильовці ж вода може досягати температури кипіння без будь-яких видимих ознак, передають Патріоти України. Це явище не суперечить фізиці: воно пов’язане ...
Багато хто стикається з однією й тією ж проблемою: картопля вперто прилипає до сковорідки, навіть якщо додати більше олії. У результаті замість апетитних рівних золотавих шматочків виходить розмазана суміш. Професійні кухарі давно помітили, що справа з...