Секрет від справжніх господинь: Що потрібно додати в деруни, щоб вони не темніли

Ситна, смачна, проста страва з картоплі, яку вміють готувати всі -деруни. Але дуже часто ще до процесу смаження натерта картопля темніє. Щоб цього не відбувалося, просто додайте в натерту картоплю сік цибулі. Кулінарка Юлія (cooking_by_yuliya) поділилася в Instagram рецептом ароматних дерунів, які не темніють, передають Патріоти УкраїниІнгредієнти:

  • картопля – 3-4 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – за бажанням
  • яйця – 1 шт.
  • борошно – 2 ст. л.
  • спеції – за смаком
  • олія – для смаження

Спосіб приготування:

1. Натріть картоплю або пропустіть через м'ясорубку, перебийте в блендері. Цибулю можна перемолоти разом з картоплею. Добре відіжміть, щоб вся рідина зайва збігла

2. Яйце збийте зі спеціями, додайте борошно, перемішайте і влийте цю суміш в картоплю.

3. Розігрійте сковороду, влийте олію, посмажте деруни до золотистості.4. Викладіть деруни на паперову серветку, щоб вони не були жирними.

Подавайте дерун гарячими, зі сметаною!

Продукти, які не можна зберігати в холодильнику - втратять смак і стануть непридатними

неділя, 13 липень 2025, 8:30

Здавалося б, зберігання продуктів у холодильнику - найкращий спосіб продовжити їхню свіжість. Холод уповільнює процес псування, але далеко не всі продукти потребують таких низьких температур, передають Патріоти України. Помилки у зберіганні часто призв...

Пропускаєте сніданок? Ось що з вами станеться - шокуючі результати досліджень

неділя, 13 липень 2025, 8:15

Вчені з різних країн провели дослідження, які підтвердили, що регулярний пропуск сніданку може негативно впливати на психічне здоров’я людини. За результатами наукової роботи, відсутність ранкового прийому їжі підвищує ризик розвитку депресії, дратівли...