Ситна, смачна, проста страва з картоплі, яку вміють готувати всі -деруни. Але дуже часто ще до процесу смаження натерта картопля темніє. Щоб цього не відбувалося, просто додайте в натерту картоплю сік цибулі. Кулінарка Юлія (cooking_by_yuliya) поділилася в Instagram рецептом ароматних дерунів, які не темніють, передають Патріоти УкраїниІнгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Натріть картоплю або пропустіть через м'ясорубку, перебийте в блендері. Цибулю можна перемолоти разом з картоплею. Добре відіжміть, щоб вся рідина зайва збігла
2. Яйце збийте зі спеціями, додайте борошно, перемішайте і влийте цю суміш в картоплю.
3. Розігрійте сковороду, влийте олію, посмажте деруни до золотистості.4. Викладіть деруни на паперову серветку, щоб вони не були жирними.
Подавайте дерун гарячими, зі сметаною!
Багато хто звик ретельно мити м’ясо перед приготуванням, вважаючи це важливою гігієнічною процедурою. Однак ця дія не тільки не приносить користі, а й може негативно вплинути на смак страви. Ба більше, це може спричинити поширення бактерій на кухонних ...
До приготування їжі рано чи пізно доводиться приступати практично будь-якій людині, передають Патріоти України. Для одних ця дія є приємним проведенням часу і перетворюється на хобі, для інших стає набридливою необхідністю. Однак поширені помилки під ч...