Секрет засмажки, щоб ваш борщ мав класичний червоний колір

Борщ – це вічна класика і страва, яка ніколи не набридає. Єдина проблема багатьох господинь, яка виникає під час приготування, – це коли культовий український суп виходить блідого кольору. Але це можна легко виправити якщо знаєш старовинний секрет цієї страви, повідомляють Патріоти України з посиланням на gotovim.online в Instagram.

Для того, щоб досягти такого ефекту, у засмажку для борщу радять додати оцет та цукор у співвідношенні 2:2. Цукор у цьому випадку нейтралізує кислоту оцту, завдяки чому страва має збалансований смак.

Інгредієнти:

  • цибуля
  • морква
  • буряк
  • картопля
  • болгарський перець
  • капуста
  • томати у власному соку
  • оцет\лимонний сік
  • цукор
  • спеції
  • зелень
  • часник

Спосіб приготування:

1. Порізати моркву та цибулю. Поставити на вогонь пасерувати.

2. Порізати буряк соломкою та додати його до готового пасерування.

3. Одночасно з буряком додати оцет та цукор. А також томати. Тушкувати під кришкою до готовності буряка.

Овочі для борщу

4. Порізати картоплю та додати її у киплячу воду.

5. Порізати перець та покласти до картоплі.

6. Готову засмажку додати у бульйон.

Спеції для борщу

7. Нашинкувати капусту та додати у борщ разом зі спеціями.

8. У кінці додати подрібнену зелень та часник.


Просто ідеально! Ліниві вареники із сиром за 20 хвилин

четвер, 2 травень 2024, 6:08

Приготувати традиційні вареники за 20 хвилин складно, а от на ліниві більше часу не треба. Приготуйте і смакуйте, адже це так просто й легко нашвидкуруч, передають Патріоти України. Для приготування беремо:450 г кисломолочного сиру2 яйця2 ст.л. цукру1/...

Родина оцінить! Гарячі бутерброди, як піца, за 15 хвилин

четвер, 2 травень 2024, 5:40

Такі бутерброди сміливо можуть замінити піцу, особливо, якщо треба швидко і не возитися з тістом. Вигляд апетитний, а справитися зможуть навіть діти, передають Патріоти України. . Для приготування візьміть різаний хліб, викладіть на деко (попередньо ...