Борщ – це вічна класика і страва, яка ніколи не набридає. Єдина проблема багатьох господинь, яка виникає під час приготування, – це коли культовий український суп виходить блідого кольору. Але це можна легко виправити якщо знаєш старовинний секрет цієї страви, повідомляють Патріоти України з посиланням на gotovim.online в Instagram.
Для того, щоб досягти такого ефекту, у засмажку для борщу радять додати оцет та цукор у співвідношенні 2:2. Цукор у цьому випадку нейтралізує кислоту оцту, завдяки чому страва має збалансований смак.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Порізати моркву та цибулю. Поставити на вогонь пасерувати.
2. Порізати буряк соломкою та додати його до готового пасерування.
3. Одночасно з буряком додати оцет та цукор. А також томати. Тушкувати під кришкою до готовності буряка.
4. Порізати картоплю та додати її у киплячу воду.
5. Порізати перець та покласти до картоплі.
6. Готову засмажку додати у бульйон.
7. Нашинкувати капусту та додати у борщ разом зі спеціями.
8. У кінці додати подрібнену зелень та часник.
Квашена капуста – цінний продукт, джерело вітамінів та мінералів, передають Патріоти України. Рецептів приготування капусти багато, і кожен з них безумовно смачний та цінний. Однак є нюанси, про які не завадить знати, якщо ви плануєте квасити капусту. ...
Вже давно на полицях наших магазинів та прилавках ринків продаються різноманітні екзотичні фрукти. Ми залюбки їх купуємо, та з насолодою споживаємо. Один з них – хурма, передають Патріоти України. Ці помаранчеві плоди мають масу корисних властивостей. ...