Борщ – це вічна класика і страва, яка ніколи не набридає. Єдина проблема багатьох господинь, яка виникає під час приготування, – це коли культовий український суп виходить блідого кольору. Але це можна легко виправити якщо знаєш старовинний секрет цієї страви, повідомляють Патріоти України з посиланням на gotovim.online в Instagram.
Для того, щоб досягти такого ефекту, у засмажку для борщу радять додати оцет та цукор у співвідношенні 2:2. Цукор у цьому випадку нейтралізує кислоту оцту, завдяки чому страва має збалансований смак.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Порізати моркву та цибулю. Поставити на вогонь пасерувати.
2. Порізати буряк соломкою та додати його до готового пасерування.
3. Одночасно з буряком додати оцет та цукор. А також томати. Тушкувати під кришкою до готовності буряка.
4. Порізати картоплю та додати її у киплячу воду.
5. Порізати перець та покласти до картоплі.
6. Готову засмажку додати у бульйон.
7. Нашинкувати капусту та додати у борщ разом зі спеціями.
8. У кінці додати подрібнену зелень та часник.
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...