Багато хто любить розпочинати день із простих, але смачних страв: омлет, каша, млинці, сирники. Завдяки секретному інгредієнту сирники виходять ніжними, апетитними та дуже смачними, передають Патріоти України.
Складові:
Секрет полягає в тому, що замість пшеничного борошна кулінари використовують рисове. Усі інгредієнти перемішують до однорідності, формують сирники та відправляють на прогріту сковороду з вершковим маслом.
Обсмажують сирники з кожного боку по 3 хвилини. Любителі пропеченішої страви з сиру накривають сковороду кришкою під час смаження.
Є сотні рецептів сирників, тому прихильники певного варіанта приготування страви вважають його найправильнішим. Подають сирники до кави або чаю, з варенням або згущеним молоком, медом або сметаною.
Смачні пельмені — улюблена страва багатьох людей. Звичайно, що основний компонент смаку — це фарш. Тісто має не менше значення, але зауважень до м’ясної складової буває значно більше. Читайте далі, що допоможе зробити його смачним та соковитим, передаю...
Певно всі ще з малечку знають, що потрібно знімати піну з бульйону під час варіння. Та мало хто розуміє справжню причину цієї дії, передають Патріоти України. Чому ж піна з’являється під час варіння м’яса і чи потрібно її знімати? М’ясо відноситься до ...