Секрети досвідчених господинь: Як правильно заморозити пельмені, щоб вони не злипалися

Багато господинь намагаються приготуватибільше пельменів заздалегідь, щоб весь тиждень була можливість швидко і смачно перекусити, передають Патріоти України.

Однак для цього важливо правильно заморозити домашній напівфабрикат.

Подробиці

Якщо припуститися певних помилок, то пельмені злипнуться ще на стадії заморозки.

Яких правил варто дотримуватися:

  1. Не використовуйте пакети, поки пельмені не пройдуть перший етап заморозки. Якщо проігнорувати цю рекомендацію, відразу помістивши пельмені в пакет, зварити їх потім буде досить проблематично.
  2. Якщо у вас є регулювання температури в морозильній камері, варто вибирати найнижчий показник для якісної заморозки.
  3. Досвідчені господині рекомендують використовувати дерев’яну обробну дошку, яку варто добре притрусити пшеничним борошном. І на неї викласти наліплені пельмені, для попередньої їх заморозки. Ця проста хитрість допоможе захистити від злипання.
  4. Не варто розташовувати велику кількість пельменів близько один до одного. Найкраще залишати вільний простір між пельменями.
Джерело: ПростоВей

Під силу всім! ТОП-3 простих секрети, щоб рис завжди виходив розсипчастим

середа, 18 вересень 2024, 13:10

Іноді рис виходить липким. Це добре, якщо він буде використовуватися для приготування суші або інших страв, передають Патріоти України. Однак якщо господиня хоче зробити кашу, то бажаний стан рису – розсипчастість. Щоб гарнір вийшов саме таким, необхід...

Є шанс все виправити! Що додати до тіста для дерунів, якщо воно вже потемніло

середа, 18 вересень 2024, 12:03

Коли готуєте деруни, часто буває, що картопля окислюється на повітрі, через що страва виходить темного кольору. Це має малоапетитний вигляд, передають Патріоти України. Насамперед, слід запам'ятати, що у приготуванні ідеальних дерунів важливу роль віді...