Багато господинь намагаються приготуватибільше пельменів заздалегідь, щоб весь тиждень була можливість швидко і смачно перекусити, передають Патріоти України.
Однак для цього важливо правильно заморозити домашній напівфабрикат.
Якщо припуститися певних помилок, то пельмені злипнуться ще на стадії заморозки.
Яких правил варто дотримуватися:
Кофеїн активує захисні механізми бактерій та знижує дію антибіотиків - до такого висновку дійшла команда під керівництвом професора Анни Рити Брочадо з Вюрцбурзького університету. Дослідження показало: навіть нешкідливі харчові речовини, як-от кава, мо...
Хоча червоне м’ясо зазвичай асоціюється з підвищеним ризиком раку кишківника та серцевих хвороб, нове іспанське дослідження показало несподіваний результат: курятина може завдавати ще більшої шкоди здоров’ю кишечника, передають Патріоти України. . Упр...