Секрети досвідчених господинь: Як правильно заморозити пельмені, щоб вони не злипалися

Багато господинь намагаються приготуватибільше пельменів заздалегідь, щоб весь тиждень була можливість швидко і смачно перекусити, передають Патріоти України.

Однак для цього важливо правильно заморозити домашній напівфабрикат.

Подробиці

Якщо припуститися певних помилок, то пельмені злипнуться ще на стадії заморозки.

Яких правил варто дотримуватися:

  1. Не використовуйте пакети, поки пельмені не пройдуть перший етап заморозки. Якщо проігнорувати цю рекомендацію, відразу помістивши пельмені в пакет, зварити їх потім буде досить проблематично.
  2. Якщо у вас є регулювання температури в морозильній камері, варто вибирати найнижчий показник для якісної заморозки.
  3. Досвідчені господині рекомендують використовувати дерев’яну обробну дошку, яку варто добре притрусити пшеничним борошном. І на неї викласти наліплені пельмені, для попередньої їх заморозки. Ця проста хитрість допоможе захистити від злипання.
  4. Не варто розташовувати велику кількість пельменів близько один до одного. Найкраще залишати вільний простір між пельменями.
Джерело: ПростоВей

Варто знати! Які помилки призводять до того, що сирники розвалюються

середа, 4 червень 2025, 18:12

Якщо сирники вийшли занадто вологими, то вони явно не збережуть форму. Така страва буквально розвалиться в процесі термічної обробки. Для того щоб цього не сталося, потрібно правильно готувати сирники, передають Патріоти України. Відправляти в тісто та...

Все просто! Що зробити з помідорами, щоб вони не пустили зайвий сік у салат

середа, 4 червень 2025, 17:12

Свіжі овочі в салаті мають лише один недолік – вони не вчасно пускають сік. Найчастіше неприємні сюрпризи дають томати, але досвідчені кулінари відкрили для себе один цікавий спосіб і поділилися цією хитрістю, передають Патріоти України. Не дарма цей о...