
Багато господинь намагаються приготуватибільше пельменів заздалегідь, щоб весь тиждень була можливість швидко і смачно перекусити, передають Патріоти України.
Однак для цього важливо правильно заморозити домашній напівфабрикат.
Якщо припуститися певних помилок, то пельмені злипнуться ще на стадії заморозки.
Яких правил варто дотримуватися:
Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України. Білі смуги на грудках часто зус...
Кожен, хто готує вдома перші страви, хоча б раз задавався цим запитанням: закривати каструлю кришкою під час приготування чи залишати суп відкритим. І професійні кухарі наголошують, що саме від цього залежить смак, аромат і прозорість бульйону. Та насп...