Буряк – це дуже корисний овоч, з якого можна приготувати безліч неймовірних страв.
Не всім подобається його смак, а тому дехто не включає цей коренеплід у свій раціон. Але є дуже легкий спосіб, який допоможе вирішити цю проблему. Буряк можна не лише відварювати, а й запікати в духовці. Саме запікання буряка в духовці зберігає корисні властивості овоча і додає йому кращого та насиченішого смаку.
Перш за все, треба увімкнути духовку і виставити на ній температуру 180 градусів. Поки духовка набирає температуру, займіться підготовкою буряка. Необхідно ретельно промити овоч, але не потрібно чистити його шкірку.
Далі потрібно натерти буряк олією – це допоможе запобігти пригоранню та покращить смакові якості страви. За бажанням, можна присипати коренеплід сіллю та перцем.
Потім потрібно підготувати деко, на якому будуть запікатися коренеплоди. Застеліть його фольгою та викладіть на нього нарізані буряки. Потім вкрийте овочі ще одним шаром фольги, обернувши їх в цю фольгу (можна також загорнути кожен буряк окремо), та відправте в духовку на 50 хвилин.
Наліпити пельмені — то треба мати натхнення та терпіння. А ще трохи вміння. Тісто для пельменів досить ніжне. При готуванні воно часто розривається. Начинка плаває потім окремо від тіста. Що потрібно зробити, щоб цього уникнути, передають Патріоти Укра...
Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...