Секрети шеф-кухарів: Який інгредієнт додати в сирники для ніжного смаку

Готувати сирники теоретично легко. Треба просто змішати кисломолочний сир з кількома інгредієнтами та посмажити або запекти в духовці. Нічого надзвичайного. Проте буває, що вони починають на сковороді розпадатися, не просмажуються або виходять сухі на смак, передають Патріоти України.

Рецепти сирників майже однакові, але є один інгредієнт, здатний зробити улюблену страву ідеальною. Ніжна текстура та приємний смак — саме це буде результатом. І мова йде про манну крупу.

Подробиці

Завдяки манній круп сирники стають м’якими та ніжними. А ще вони точно не будуть розвалюватися на сковороді.

Манну крупу треба додавати в правильній пропорції. Шеф-кухарі рекомендують на 300 г кисломолочного сиру додавати 60 г борошна та 30 г манки. Така пропорція вважається оптимальною.

Після додавання манки потрібно почекати 20 хвилин, щоб вона розійшлася. Тільки потім можна формувати сирники та смажити. У вас все вийде, якщо дотримуватися технології приготування.

Є правила! Де вдома зберігати банани, щоб не почорніли та не зіпсувалися

субота, 7 червень 2025, 21:12

Щоб банани не почорніли і втратили свої корисні властивості, їх потрібно зберігати певним чином. Розповідаємо, які умови зберігання підходять до цих плодів, передають Патріоти України. Удома зв’язку бананів потрібно одразу дістати з пакета, інакше вони...

Ефект може здивувати! ТОП-6 продуктів, які бадьорять не гірше за каву

субота, 7 червень 2025, 19:08

Розповідаємо, які продукти, крім кави, допоможуть швидко прокинутися і зарядять енергією на весь наступний день, передають Патріоти України. Однією з найпоширеніших причин сонливості та недосипання є зневоднення організму. Іноді, щоб прокинутися та доп...