Секрети шеф-кухарів: Який інгредієнт додати в сирники для ніжного смаку

Готувати сирники теоретично легко. Треба просто змішати кисломолочний сир з кількома інгредієнтами та посмажити або запекти в духовці. Нічого надзвичайного. Проте буває, що вони починають на сковороді розпадатися, не просмажуються або виходять сухі на смак, передають Патріоти України.

Рецепти сирників майже однакові, але є один інгредієнт, здатний зробити улюблену страву ідеальною. Ніжна текстура та приємний смак — саме це буде результатом. І мова йде про манну крупу.

Подробиці

Завдяки манній круп сирники стають м’якими та ніжними. А ще вони точно не будуть розвалюватися на сковороді.

Манну крупу треба додавати в правильній пропорції. Шеф-кухарі рекомендують на 300 г кисломолочного сиру додавати 60 г борошна та 30 г манки. Така пропорція вважається оптимальною.

Після додавання манки потрібно почекати 20 хвилин, щоб вона розійшлася. Тільки потім можна формувати сирники та смажити. У вас все вийде, якщо дотримуватися технології приготування.

90% припускаються помилок! Як правильно солити м’ясо для шашлику

субота, 5 жовтень 2024, 22:10

Один тільки аромат ніжного та соковитого шашлику викликає апетит, передають Патріоти України. Приготувати страву досить легко, але, якщо не знати про деякі хитрощі, то також її легко зіпсувати. Наприклад, багато хто сперечається про те, коли саме потрі...

Варто включити в раціон! ТОП-4 продукти, які корисні для вашого серця

субота, 5 жовтень 2024, 19:05

ля підтримки здоров'я серця важливо звертати увагу на декілька аспектів свого повсякденного життя, наприклад на фізичну активність чи управління стресом. Однак, саме збалансована дієта може допомогти знизити ризики серцево-судинних захворювань, оскільк...