Секрети шеф-кухарів: Який інгредієнт додати в сирники для ніжного смаку

Готувати сирники теоретично легко. Треба просто змішати кисломолочний сир з кількома інгредієнтами та посмажити або запекти в духовці. Нічого надзвичайного. Проте буває, що вони починають на сковороді розпадатися, не просмажуються або виходять сухі на смак, передають Патріоти України.

Рецепти сирників майже однакові, але є один інгредієнт, здатний зробити улюблену страву ідеальною. Ніжна текстура та приємний смак — саме це буде результатом. І мова йде про манну крупу.

Подробиці

Завдяки манній круп сирники стають м’якими та ніжними. А ще вони точно не будуть розвалюватися на сковороді.

Манну крупу треба додавати в правильній пропорції. Шеф-кухарі рекомендують на 300 г кисломолочного сиру додавати 60 г борошна та 30 г манки. Така пропорція вважається оптимальною.

Після додавання манки потрібно почекати 20 хвилин, щоб вона розійшлася. Тільки потім можна формувати сирники та смажити. У вас все вийде, якщо дотримуватися технології приготування.

Ви могли це не знати! Чому олія піниться під час смаження та як цього уникнути

неділя, 28 грудень 2025, 19:06

Піна на сковороді під час смаження - це нормально і не небезпечно. Основні причини, передають Патріоти України. Як запобігти піноутворенню:. Висновок: піна — природне явище, але правильна підготовка їжі та контроль температури зменшують її утворення та...

А ви це знали? Навіщо досвідченим господиням радять заморожувати лавровий лист

неділя, 28 грудень 2025, 18:45

Лавровий лист давно став класичною спецією на кухні, але більшість господинь використовує його звичним способом - у сушеному вигляді, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Водночас професійні кухарі знають нестандартний метод оброблення спец...