Готувати сирники теоретично легко. Треба просто змішати кисломолочний сир з кількома інгредієнтами та посмажити або запекти в духовці. Нічого надзвичайного. Проте буває, що вони починають на сковороді розпадатися, не просмажуються або виходять сухі на смак, передають Патріоти України.
Рецепти сирників майже однакові, але є один інгредієнт, здатний зробити улюблену страву ідеальною. Ніжна текстура та приємний смак — саме це буде результатом. І мова йде про манну крупу.
Завдяки манній круп сирники стають м’якими та ніжними. А ще вони точно не будуть розвалюватися на сковороді.
Манну крупу треба додавати в правильній пропорції. Шеф-кухарі рекомендують на 300 г кисломолочного сиру додавати 60 г борошна та 30 г манки. Така пропорція вважається оптимальною.
Після додавання манки потрібно почекати 20 хвилин, щоб вона розійшлася. Тільки потім можна формувати сирники та смажити. У вас все вийде, якщо дотримуватися технології приготування.
Сон - це не лише тривалість, а й якість, яка сильно залежить від того, що ви кладете на тарілку. Недавні дослідження показують, що харчування впливає не лише на швидкість засинання та глибину сну, але й на самі сни, передають Патріоти України. Збалансо...
Серцево-судинні захворювання залежать як від генетики, так і від способу життя. Якщо у вашій родині були випадки проблем із серцем, важливо знати, як знизити ризик, передають Патріоти України. За даними дослідження, опублікованого у журналі Circulation...