Секрети смаження ідеального м’яса

Якщо ви хочете просмажити м’ясо, що буде ідеальним з усіх сторін і головне у середині, то зафіксуйте ці поради. Ваша страва буде вишуканою, мов із ресторану, передають Патріоти України.

Подробиці

Якщо ви хочете зробити м’ясо, щоб воно було ароматним та мало темну скоринку. Для цього замаринуйте його в розсолі, додавши спеції, і залиште мінімум на 4 години. Коричневу скоринку дає мед або сироп із варенням.

Для того, щоб у м’ясі зберігся сік, після приготування не поспішайте нарізати страву. Це потрібно для того, щоб волокна увібрали сік. Достатньо 5-7 хвилин. Також не треба під час приготування надрізати м’ясо у різних місцях, перевіряючи готовність. Це може зіпсувати соковитість м’яса.

А для того, аби м’ясо мало хрумку скоринку, потрібно паперовими рушниками просушити перед самим смаженням.Якщо ви хочете просмажити м’ясо, що буде ідеальним з усіх сторін і головне у середині, то зафіксуйте ці поради. Ваша страва буде вишуканою, мов із ресторану.

Подробиці

Якщо ви хочете зробити м’ясо, щоб воно було ароматним та мало темну скоринку. Для цього замаринуйте його в розсолі, додавши спеції, і залиште мінімум на 4 години. Коричневу скоринку дає мед або сироп із варенням.

Для того, щоб у м’ясі зберігся сік, після приготування не поспішайте нарізати страву. Це потрібно для того, щоб волокна увібрали сік. Достатньо 5-7 хвилин. Також не треба під час приготування надрізати м’ясо у різних місцях, перевіряючи готовність. Це може зіпсувати соковитість м’яса.

А для того, аби м’ясо мало хрумку скоринку, потрібно паперовими рушниками просушити перед самим смаженням.

Цей чай шкодить фігурі та здоров’ю - і більшість його п’є щодня!

п’ятниця, 21 листопад 2025, 18:12

Чай - улюблений напій багатьох, який зігріває вранці, освіжає влітку та постачає антиоксиданти й мінерали. Але не всі чаї корисні: деякі можуть сприяти набору ваги та провокувати захворювання, передають Патріоти України. Людям із гастроезофагеальним ре...

Чай, корисніший за зелений - цей напій покращує пам’ять і концентрацію

п’ятниця, 21 листопад 2025, 17:08

У світі чаю з’явився новий фаворит - улун, або чорний дракон. Це не чорний, не зелений і навіть не білий чи червоний чай. Його популярність стрімко зростає, особливо серед тих, хто цінує здоров’я, ясність розуму та схуднення, передають Патріоти України...