Секрети смаження ідеального м’яса

Якщо ви хочете просмажити м’ясо, що буде ідеальним з усіх сторін і головне у середині, то зафіксуйте ці поради. Ваша страва буде вишуканою, мов із ресторану, передають Патріоти України.

Подробиці

Якщо ви хочете зробити м’ясо, щоб воно було ароматним та мало темну скоринку. Для цього замаринуйте його в розсолі, додавши спеції, і залиште мінімум на 4 години. Коричневу скоринку дає мед або сироп із варенням.

Для того, щоб у м’ясі зберігся сік, після приготування не поспішайте нарізати страву. Це потрібно для того, щоб волокна увібрали сік. Достатньо 5-7 хвилин. Також не треба під час приготування надрізати м’ясо у різних місцях, перевіряючи готовність. Це може зіпсувати соковитість м’яса.

А для того, аби м’ясо мало хрумку скоринку, потрібно паперовими рушниками просушити перед самим смаженням.Якщо ви хочете просмажити м’ясо, що буде ідеальним з усіх сторін і головне у середині, то зафіксуйте ці поради. Ваша страва буде вишуканою, мов із ресторану.

Подробиці

Якщо ви хочете зробити м’ясо, щоб воно було ароматним та мало темну скоринку. Для цього замаринуйте його в розсолі, додавши спеції, і залиште мінімум на 4 години. Коричневу скоринку дає мед або сироп із варенням.

Для того, щоб у м’ясі зберігся сік, після приготування не поспішайте нарізати страву. Це потрібно для того, щоб волокна увібрали сік. Достатньо 5-7 хвилин. Також не треба під час приготування надрізати м’ясо у різних місцях, перевіряючи готовність. Це може зіпсувати соковитість м’яса.

А для того, аби м’ясо мало хрумку скоринку, потрібно паперовими рушниками просушити перед самим смаженням.

Любите гречку? Ось що обов’язково потрібно про неї знати

субота, 12 липень 2025, 17:09

Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...