
Панкейки – це ніжні млинці, які є звичним сніданком для США та Канади. До нас вони прийшли завдяки голлівудським фільмам, зазначають Патріоти України.
Готувати панкейки дуже просто, а результат – завжди приголомшливий. Саме тому доволі часто вони стають фаворитами не лише досвідчених кухарів, а й новачків.
Втім, є декілька рекомендацій, дотримання яких гарантує відсутність проблем та прекрасний результат.
Насамперед слід знати, що випікаються панкейки на сковорідці без олії. Поверхня має бути нагрітою, вогонь – середнім. Перевертати його потрібно лише тоді, коли вся поверхня покриється пухирцями.
Сухі та рідкі інгредієнти потрібно змішувати окремо, з'єднати їх можна лише наприкінці. Панкейки випікаються одразу після того, як тісто готове.
Розпушувач має бути свіжим. Саме завдяки йому панкейки набувають апетитної пухкості.

Рецепт панкейків
Інгредієнти
Приготування
Нарізання цибулі для будь-якої страви може стати завданням не з легких. Чому ж цей овоч взагалі змушує плакати? Як виявилося, сам процес розрізання цибулини овоча вивільняє хімічну речовину під назвою сльозогінний фактор (СФ), яка по суті є газом. Вона...
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, але на ринку трапляються підробки або суміші з домішками. Ось кілька способів перевірити, чи справжня у вас кава, передають Патріоти України. 1. Звертайте увагу на запах Справжня кава має насичений, стійк...