Як тільки не готують сирники: в соусах, з начинками та сухофруктами. Та, здається, у них з`явився серйозний конкурент – кучерявий сирник. З вигляду він схожий на класичну сирну запіканку, але на шоколадній основі та шоколадною крихтою зверху. Ідеально для тих, хто ще докінця не визначився: хоче сирники чи запіканку. Рецептом кучерявого сирника поділилася фудблогерка zefirok_for_you в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Спосіб приготування:
1. Для початку приготувати тісто. Масло збити з цукром. Додати сметану та яйця, продовжуючи збивати.
2. Просіяти до маси какао, борошно та розпушувач. Замісити тісто. Поділити його на 2 частини: першу викласти у форму як основу, другу загорнути у плівку. Покласти все у морозильну камеру.
3. Тим часом приготувати начинку. Жовтки збити з цукром, білки з ванільним цукром.
4. До сиру додати жовтки та решту компонентів. У самому кінці вмішати білки.
5. Начинку викласти на шоколадну основу. Другу частину тіста потерти на великій тертці та посипати сирник зверху.
6. Випікати при темпратурі 180 градусів 40-50 хвилин.
У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...
Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми, передають Патріоти України. Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може ...