
Як тільки не готують сирники: в соусах, з начинками та сухофруктами. Та, здається, у них з`явився серйозний конкурент – кучерявий сирник. З вигляду він схожий на класичну сирну запіканку, але на шоколадній основі та шоколадною крихтою зверху. Ідеально для тих, хто ще докінця не визначився: хоче сирники чи запіканку. Рецептом кучерявого сирника поділилася фудблогерка zefirok_for_you в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Спосіб приготування:
1. Для початку приготувати тісто. Масло збити з цукром. Додати сметану та яйця, продовжуючи збивати.
2. Просіяти до маси какао, борошно та розпушувач. Замісити тісто. Поділити його на 2 частини: першу викласти у форму як основу, другу загорнути у плівку. Покласти все у морозильну камеру.
3. Тим часом приготувати начинку. Жовтки збити з цукром, білки з ванільним цукром.
4. До сиру додати жовтки та решту компонентів. У самому кінці вмішати білки.
5. Начинку викласти на шоколадну основу. Другу частину тіста потерти на великій тертці та посипати сирник зверху.
6. Випікати при темпратурі 180 градусів 40-50 хвилин.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....