Як тільки не готують сирники: в соусах, з начинками та сухофруктами. Та, здається, у них з`явився серйозний конкурент – кучерявий сирник. З вигляду він схожий на класичну сирну запіканку, але на шоколадній основі та шоколадною крихтою зверху. Ідеально для тих, хто ще докінця не визначився: хоче сирники чи запіканку. Рецептом кучерявого сирника поділилася фудблогерка zefirok_for_you в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Спосіб приготування:
1. Для початку приготувати тісто. Масло збити з цукром. Додати сметану та яйця, продовжуючи збивати.
2. Просіяти до маси какао, борошно та розпушувач. Замісити тісто. Поділити його на 2 частини: першу викласти у форму як основу, другу загорнути у плівку. Покласти все у морозильну камеру.
3. Тим часом приготувати начинку. Жовтки збити з цукром, білки з ванільним цукром.
4. До сиру додати жовтки та решту компонентів. У самому кінці вмішати білки.
5. Начинку викласти на шоколадну основу. Другу частину тіста потерти на великій тертці та посипати сирник зверху.
6. Випікати при темпратурі 180 градусів 40-50 хвилин.
Тушкована капуста – класичний варіант домашньої страви, яку всі ми полюбили ще з дитинства. Про користь тушкованої капусти відомо багато. Вона допомагає зміцнити імунітет, підвищити працездатність, протистояти вірусним захворюванням, передають Патріоти...
Всі ми вже звикли, що перш ніж поставити випікатись пиріжки чи бісквіт, деко встеляємо пергаментом. Він значно полегшує процес відставання випічки від форми, передають Патріоти України. Але в кулінарії, як і в інших справах, буває по-різному. Може трап...