Сезонна груша відмінно "дружить" і з твердим сиром, і з домашнім. Цей традиційний український фрукт можна запекти в духовці, отримавши чудову альтернативу мучним десертам, передають Патріоти України.
Ця страва при правильному приготуванні виходить ніжною і неймовірно ароматною.
Інгредієнти (на одну порцію):Приготування:
- Груша стигла -1 шт;
- Сметана — 0,5 ст.л.;
- Мед -1 ч. л.;
- Горіхи — для прикршання;
- Лимонний сік — 0.5 ч.л.;
- Кориця — щіпка.
- Сир — пару ложок.
- Грушу помити і розрізати на 2 частини, ложкою вийняти середину, збризкати лимоном і посипати корицею.
- Змішати сир, сметану, мед і викласти в середину груші.
- Загорнути кожну грушу у фольгу та запікати при 180 градусах 25−30 хв.
- Остудити і подати до столу, поливши медом і прикрасивши горіхами.
Дієтологи стверджують, що груші допомагають утримати нормальну вагу, знижують ризик раку, діабету, хвороб серця та судин.
Кавун - символ літа, що освіжає, втамовує спрагу й навіть покращує настрій. Проте обрати безпечний плід - справжнє мистецтво. І головне правило, про яке часто забувають: ніколи не купуйте кавун, розрізаний навпіл, передають Патріоти України. Нутриціол...
Наприкінці літа на ринках і в магазинах можна знайти безліч стиглих, соковитих фруктів прямо з саду. Саме зараз найкращий час їсти їх свіжими, а також готувати смачні заготовки на зиму. Проте іноді буває складно розрізнити подібні фрукти. Чи мають вони...