Ще простіше та швидше, ніж у духовці: Як приготувати смачну шарлотку з яблуками в мультиварці

Яблучна шарлотка - найпопулярніший осінній пиріг, а також безпрограшний варіант, якщо щось потрібно приготувати нашвидкуруч. Способів приготування даної випічки існує безліч, починаючи від класичного, закінчуючи оригінальним французьким рецептом. Патріоти України пропонують вашій увазі найпростіший варіант, для якого знадобиться мультиварка.

Шарлотка з яблуками за цим рецептом вийде пишною та ароматною, а приготування займе всього 10-25 хвилин - все інше за вас зробить кухонний прилад.

Для приготування вам знадобиться: яйця (4 шт.), цукор (1 склянка), борошно (1 склянка), розпушувач (1 ч.л.), кориця (0,5 ч.л.), сіль (0,5 ч.л.), яблука (500 г).

Спосіб приготування:

Збийте яйця з цукром та сіллю до утворення пишної піни. Додайте просіяне борошно, розпушувач, сіль, корицю та замісіть тісто. За консистенцією воно має вийти, як густа сметана.

Одне яблуко наріжте дольками, а решту - невеликими кубиками. Останні додайте в тісто і акуратно перемішайте.

Чашу мультиварки змастіть вершковим маслом і присипте невеликою кількістю цукру. На дно викладіть дольки яблук, а зверху вилийте тісто.

Випікайте в режимі "Випічка". Час залежить від моделі мультиварки. Перевірити готовність можна дерев'яною паличкою.

Готовий пиріг залиште постояти із закритою кришкою 5 хвилин, а потім виньте та остудіть. За бажанням, шарлотку можна прикрасити цукровою пудрою, або залишити без присипки.

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...