Що буде, якщо до тіста для сирників додати дріжджі

Розкажемо, що буде, якщо додати до тіста для сирників трохи дріжджів, передають Патріоти України.

Для приготування потрібно:

  • 400 гр кислого сиру;
  • 1 яйце;
  • 1 ч. л. ванільного цукру;
  • 4 ст. л. цукру;
  • 1 ч. л. сухих дріжджів;
  • 50 мл молока;
  • 50 гр ізюму;
  • 100 гр борошна;
  • рослинна олія.

Як готувати

У мисці змішайте сир, яйце, цукор-пісок та ванільний цукор, після чого перемішуємо до утворення однорідної маси.

У тепле молоко покладіть ложку цукру та запарте дріжджі. По готовності додайте пару ложок борошна і через 5-7 хвилин опару влийте в сирну масу, додайте борошно, родзинки і вимісіть тісто.

Розігрійте сковороду, масло і викладайте сирники на сковороду, як оладки. Смажте на середньому вогні з двох боків. Щоб позбутися надлишків олії, сирники викладайте на тарілку, застелену паперовою серветкою.

До столу подати зі сметаною чи джемом. Смачного!

ТОП-4 помилки, через які бісквіт осідає і втрачає пишність

п’ятниця, 9 травень 2025, 7:14

Бісквіт вважається правильно приготованим тільки в тому випадку, якщо кондитерський виріб вийшов високим та повітряним, передають Патріоти України. На жаль, далеко не всі господині можуть похвалитися вмінням приготувати саме таку страву. Деколи випічка...

Що зробити, щоб картопляні зрази не розтріскувалися під час смаження

п’ятниця, 9 травень 2025, 6:12

Картопляні зрази – одна з найпопулярніших страв нашої кухні, передають Патріоти України. Страва не є особливо складною у приготуванні: достатньо «загорнути» якусь начинку (наприклад, фарш, тушковану капусту або нарізані варені яйця) в картопляне тісто....