Що буде, якщо до тіста для сирників додати дріжджі

Розкажемо, що буде, якщо додати до тіста для сирників трохи дріжджів, передають Патріоти України.

Для приготування потрібно:

  • 400 гр кислого сиру;
  • 1 яйце;
  • 1 ч. л. ванільного цукру;
  • 4 ст. л. цукру;
  • 1 ч. л. сухих дріжджів;
  • 50 мл молока;
  • 50 гр ізюму;
  • 100 гр борошна;
  • рослинна олія.

Як готувати

У мисці змішайте сир, яйце, цукор-пісок та ванільний цукор, після чого перемішуємо до утворення однорідної маси.

У тепле молоко покладіть ложку цукру та запарте дріжджі. По готовності додайте пару ложок борошна і через 5-7 хвилин опару влийте в сирну масу, додайте борошно, родзинки і вимісіть тісто.

Розігрійте сковороду, масло і викладайте сирники на сковороду, як оладки. Смажте на середньому вогні з двох боків. Щоб позбутися надлишків олії, сирники викладайте на тарілку, застелену паперовою серветкою.

До столу подати зі сметаною чи джемом. Смачного!

Це така смакота! Сирник із пудинговим кремом і полуницею - ефектна випічка

вівторок, 15 квітень 2025, 7:30

Цей сирник чудово пасує до великоднього столу, а також стане фаворитом на будь-якому родинному святі. У ньому поєднуються м’які бісквіти, ніжна сирна начинка, фруктове полуничне желе й вершковий пудинговий крем. Хоча сезон полуниці лише починається, ви...

Як кип’ятити молоко, щоб воно не збігло і вийшло без пінки

вівторок, 15 квітень 2025, 7:12

Кип’ячене молоко – не лише основа для приготування різноманітних страв, а й корисний самостійний напій. Саме тому так важливо знати невеликі хитрощі, якими вміло користуються досвідчені кулінари, щоб не «запороти» процес готування, передають Патріоти У...