Розкажемо, що буде, якщо додати до тіста для сирників трохи дріжджів, передають Патріоти України.
Для приготування потрібно:
У мисці змішайте сир, яйце, цукор-пісок та ванільний цукор, після чого перемішуємо до утворення однорідної маси.
У тепле молоко покладіть ложку цукру та запарте дріжджі. По готовності додайте пару ложок борошна і через 5-7 хвилин опару влийте в сирну масу, додайте борошно, родзинки і вимісіть тісто.
Розігрійте сковороду, масло і викладайте сирники на сковороду, як оладки. Смажте на середньому вогні з двох боків. Щоб позбутися надлишків олії, сирники викладайте на тарілку, застелену паперовою серветкою.
До столу подати зі сметаною чи джемом. Смачного!
У світі здорового харчування з’явився новий фаворит - ройбуш. Його все частіше називають "африканським еліксиром довголіття", і не даремно. Цей ароматний, янтарний настій не лише смачний, а й напрочуд корисний. Чим ройбуш кращий за каву і чорний чай? Р...
Помідори – це овоч, який має яскравий смак і насичений аромат, без яких важко уявити літні салати чи домашні страви. Проте багато хто звик одразу класти їх у холодильник, вважаючи, що так вони довше залишаться свіжими. Насправді це поширена помилка, як...