Розкажемо, що буде, якщо додати до тіста для сирників трохи дріжджів, передають Патріоти України.
Для приготування потрібно:
У мисці змішайте сир, яйце, цукор-пісок та ванільний цукор, після чого перемішуємо до утворення однорідної маси.
У тепле молоко покладіть ложку цукру та запарте дріжджі. По готовності додайте пару ложок борошна і через 5-7 хвилин опару влийте в сирну масу, додайте борошно, родзинки і вимісіть тісто.
Розігрійте сковороду, масло і викладайте сирники на сковороду, як оладки. Смажте на середньому вогні з двох боків. Щоб позбутися надлишків олії, сирники викладайте на тарілку, застелену паперовою серветкою.
До столу подати зі сметаною чи джемом. Смачного!
Цей сирник чудово пасує до великоднього столу, а також стане фаворитом на будь-якому родинному святі. У ньому поєднуються м’які бісквіти, ніжна сирна начинка, фруктове полуничне желе й вершковий пудинговий крем. Хоча сезон полуниці лише починається, ви...
Кип’ячене молоко – не лише основа для приготування різноманітних страв, а й корисний самостійний напій. Саме тому так важливо знати невеликі хитрощі, якими вміло користуються досвідчені кулінари, щоб не «запороти» процес готування, передають Патріоти У...