Розкажемо, що буде, якщо додати до тіста для сирників трохи дріжджів, передають Патріоти України.
Для приготування потрібно:
У мисці змішайте сир, яйце, цукор-пісок та ванільний цукор, після чого перемішуємо до утворення однорідної маси.
У тепле молоко покладіть ложку цукру та запарте дріжджі. По готовності додайте пару ложок борошна і через 5-7 хвилин опару влийте в сирну масу, додайте борошно, родзинки і вимісіть тісто.
Розігрійте сковороду, масло і викладайте сирники на сковороду, як оладки. Смажте на середньому вогні з двох боків. Щоб позбутися надлишків олії, сирники викладайте на тарілку, застелену паперовою серветкою.
До столу подати зі сметаною чи джемом. Смачного!
Якщо в процесі приготування сирники липнуть до сковорідки, то блюдо може і не вийти. Корочка так і залишиться на сковоріді, а до столу доведеться подавати майже сирий сир. Іноді з такою проблемою може зіткнутися будь-яка господиня. Які недоліки в проце...
Є сотні варіантів приготування котлет, які розкривають страву по новому, та дарують незабутнє гастрономічне задоволення. Багато кулінарів прагнуть навчитися готувати соковиті, рум’яні та ніжні котлети, які стануть справжнім хітом. Такий рецепт є, і він...