Історія походження цього рецепту варіння м’яса невідома, і цілком можливо, що він народився в запалі відчайдушних експериментів. Але вважається, що саме цей інгредієнт дозволяє зварити і смачне м’ясо, і бульйон одночасно, що у звичайних умовах не завжди можливо. Причина у різних підходах до варіння м’яса для приготування закуски або бульйону, передають Патріоти України.
Кажуть, що цей невигадливий інгредієнт дозволяє смачно приготувати навіть найстаріший і переморожений шматок яловичини.
Ще цікаво, що бананова шкірка скорочує час приготування та покращує смакові якості готової страви.
Покладіть м’ясо в каструлю, залийте водою і додайте бананову шкірку.
Попередньо її слід вимити. Нарізати нічого не треба, тільки не забудьте видалити етикетку.
Ставимо на плиту і варимо як звичайнісіньке м’ясо, знімаючи пінку ложкою або шумівкою.
Після закипання води м’ясо буде готове за 20-30 хвилин.
Тепер можна викинути шкірку та використовувати бульйон за призначенням – додати овочі для варіння супу чи спеції.
Побоюватися, що м’ясу передадуться нотки екзотичного плоду, немає сенсу, всі аромати випаруються в окропі.
Якщо людина прагне схуднути, вона регулярно вживає кефір. Цей корисний і ніжний продукт позитивно впливає на стан здоров’я, добре діє на шлунково-кишковий тракт, допомагає вирішити проблеми з травленням, передають Патріоти України. Кефір дає відчуття с...
Яйця – один із найуніверсальніших продуктів на кухні, але варити їх правильно вдається не всім. Ідеальна серединка – це не випадковість, а результат точного часу приготування. Комусь до смаку рідкий жовток, хтось любить його повністю застиглим, і в кож...