Історія походження цього рецепту варіння м’яса невідома, і цілком можливо, що він народився в запалі відчайдушних експериментів. Але вважається, що саме цей інгредієнт дозволяє зварити і смачне м’ясо, і бульйон одночасно, що у звичайних умовах не завжди можливо. Причина у різних підходах до варіння м’яса для приготування закуски або бульйону, передають Патріоти України.
Кажуть, що цей невигадливий інгредієнт дозволяє смачно приготувати навіть найстаріший і переморожений шматок яловичини.
Ще цікаво, що бананова шкірка скорочує час приготування та покращує смакові якості готової страви.
Покладіть м’ясо в каструлю, залийте водою і додайте бананову шкірку.
Попередньо її слід вимити. Нарізати нічого не треба, тільки не забудьте видалити етикетку.
Ставимо на плиту і варимо як звичайнісіньке м’ясо, знімаючи пінку ложкою або шумівкою.
Після закипання води м’ясо буде готове за 20-30 хвилин.
Тепер можна викинути шкірку та використовувати бульйон за призначенням – додати овочі для варіння супу чи спеції.
Побоюватися, що м’ясу передадуться нотки екзотичного плоду, немає сенсу, всі аромати випаруються в окропі.
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...
Один інгредієнт навряд чи зможе перетворити смажену картоплю на ідеально хрустку, але є дві прості речі, які ви можете зробити під час приготування для кращих результатів. Це включає вибір правильного сорту картоплі, передають Патріоти України. Своїми ...