Що додають досвідчені господині до тіста для сирників

Сирники є дуже популярним корисним десертом, але приготувати смачну та апетитну страву здатні не всі, передають Патріоти України.

Іноді сирники виходять занадто тоненькими, що псує враження.

До того ж сирники можуть вийти надмірно жорсткими.

Подробиці

Що додають досвідчені господарки в тісто?

Найголовніший момент полягає у виборі кисломолочного сиру. Він має бути жирним, з однорідною масою. З зернистого продукту сирники приготувати не вийде.

А ось з сиру з 9% жирності виходять неймовірно пишні та смачні сирники.

Якщо ви не додаєте соду або розпушувач, то в більшості випадків страва не вийде апетитною. З содою варто бути обережним, оскільки її надлишок робить смак не найприємнішим.

З розпушувачем у цьому питанні трохи простіше.

Борошно чи манка?

Багато кулінарів сперечаються про те, що ж додати до сирників для пишності. У класичному рецепті згадується пшеничне борошно, хоча через це страва виходить жорсткішою.

Кулінари віддають перевагу манній крупі.

Якщо ви не забудете її попередньо замочити, то сирники вийдуть пишними та ніжними.Сирники є дуже популярним корисним десертом, але приготувати смачну та апетитну страву здатні не всі.

Іноді сирники виходять занадто тоненькими, що псує враження.

До того ж сирники можуть вийти надмірно жорсткими.

Подробиці

Що додають досвідчені господарки в тісто?

Найголовніший момент полягає у виборі кисломолочного сиру. Він має бути жирним, з однорідною масою. З зернистого продукту сирники приготувати не вийде.

А ось з сиру з 9% жирності виходять неймовірно пишні та смачні сирники.

Якщо ви не додаєте соду або розпушувач, то в більшості випадків страва не вийде апетитною. З содою варто бути обережним, оскільки її надлишок робить смак не найприємнішим.

З розпушувачем у цьому питанні трохи простіше.

Борошно чи манка?

Багато кулінарів сперечаються про те, що ж додати до сирників для пишності. У класичному рецепті згадується пшеничне борошно, хоча через це страва виходить жорсткішою.

Кулінари віддають перевагу манній крупі.

Якщо ви не забудете її попередньо замочити, то сирники вийдуть пишними та ніжними.

Джерело: ПростоВей

Це варто знати всім! Кава може послабити дію антибіотиків, - дослідження

четвер, 31 липень 2025, 7:45

Кофеїн активує захисні механізми бактерій та знижує дію антибіотиків - до такого висновку дійшла команда під керівництвом професора Анни Рити Брочадо з Вюрцбурзького університету. Дослідження показало: навіть нешкідливі харчові речовини, як-от кава, мо...

Чи справді курятина небезпечніша за яловичину - правда, яку варто знати кожному

четвер, 31 липень 2025, 6:30

Хоча червоне м’ясо зазвичай асоціюється з підвищеним ризиком раку кишківника та серцевих хвороб, нове іспанське дослідження показало несподіваний результат: курятина може завдавати ще більшої шкоди здоров’ю кишечника, передають Патріоти України. . Упр...