
Сирники є дуже популярним корисним десертом, але приготувати смачну та апетитну страву здатні не всі, передають Патріоти України.
Іноді сирники виходять занадто тоненькими, що псує враження.
До того ж сирники можуть вийти надмірно жорсткими.
Що додають досвідчені господарки в тісто?
Найголовніший момент полягає у виборі кисломолочного сиру. Він має бути жирним, з однорідною масою. З зернистого продукту сирники приготувати не вийде.
А ось з сиру з 9% жирності виходять неймовірно пишні та смачні сирники.
Якщо ви не додаєте соду або розпушувач, то в більшості випадків страва не вийде апетитною. З содою варто бути обережним, оскільки її надлишок робить смак не найприємнішим.
З розпушувачем у цьому питанні трохи простіше.
Борошно чи манка?
Багато кулінарів сперечаються про те, що ж додати до сирників для пишності. У класичному рецепті згадується пшеничне борошно, хоча через це страва виходить жорсткішою.
Кулінари віддають перевагу манній крупі.
Якщо ви не забудете її попередньо замочити, то сирники вийдуть пишними та ніжними.Сирники є дуже популярним корисним десертом, але приготувати смачну та апетитну страву здатні не всі.
Іноді сирники виходять занадто тоненькими, що псує враження.
До того ж сирники можуть вийти надмірно жорсткими.
Що додають досвідчені господарки в тісто?
Найголовніший момент полягає у виборі кисломолочного сиру. Він має бути жирним, з однорідною масою. З зернистого продукту сирники приготувати не вийде.
А ось з сиру з 9% жирності виходять неймовірно пишні та смачні сирники.
Якщо ви не додаєте соду або розпушувач, то в більшості випадків страва не вийде апетитною. З содою варто бути обережним, оскільки її надлишок робить смак не найприємнішим.
З розпушувачем у цьому питанні трохи простіше.
Борошно чи манка?
Багато кулінарів сперечаються про те, що ж додати до сирників для пишності. У класичному рецепті згадується пшеничне борошно, хоча через це страва виходить жорсткішою.
Кулінари віддають перевагу манній крупі.
Якщо ви не забудете її попередньо замочити, то сирники вийдуть пишними та ніжними.
Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.
Лягати після ситної вечері – поширена звичка, яка може серйозно нашкодити вашому здоров’ю. Доктор Міхал Вжосек, клінічний дієтолог, пояснює, чому диван після вечері - не найкраща ідея, і що робити замість цього, щоб покращити травлення, сон та рівень е...