Що додати до фаршу, щоб приготувати смачну начинку для ідеальних пельменів

Пельмені є одною з найулюбленіших страв серед людей різного віку: вони смачні і їхнє приготування не вимагає жодних складних навичок. Однак пельмені з магазину – їжа шкідлива та не завжди смачна. Мало хто знає, що входить до складу напівфабрикату, але наявність хімії – підтверджений факт, передають Патріоти України.

Подробиці

Тому господині, які опікуються здоров’ям своїх домочадців, завжди ліплять пельмені самостійно.

Від чого залежить їх смак? Правильно від начинки. Якщо вам вдасться знайти “свою” рецептуру, то ваші пельмені завжди будуть вищими за всякі похвали.

Представимо вам класичний варіант неймовірно смачної начинки та поділимося кількома секретами.

Вам знадобляться такі інгредієнти:

  • по півкіло яловичини та свинини;
  • 3 великі цибулини;
  • 4 зубчики часнику;
  • 150 мл чистої води;
  • сіль та перець на ваш розсуд.

Як готувати:

  1. м’ясо подрібнити на шматки, цибулю очистити та порізати, часник почистити. Спочатку пропускаємо через м’ясорубку усі інгредієнти по черзі.
  2. Потім перемелюємо їх разом.
  3. Після цього додаємо сіль і перець, ретельно перемішуємо до однорідного стану, вливаємо воду і повторюємо процедуру. Начинка готова.

Які є нюанси з приготування улюбленої страви:

  • фарш повинен вийти ідеальним: занадто рідкий позбавить пельмені смаку, а великий помел не дасть необхідної соковитості;
  • воду цілком можна замінити на ту ж кількість колотого льоду, тоді м’ясо вийде повітряним та ніжним;
  • якщо ви любите пельмені жирніші, то можна влити пару ложок оливкової олії;
  • якщо фарш вийшов сухуватим, то можна влити трохи бульйону чи молока;
  • в начинку можна додавати будь-яку свіжу зелень та ваші улюблені прянощі для більш пікантного смаку.

Є секрет! Як приготувати грибний суп ресторанної якості

четвер, 8 травень 2025, 18:13

Грибний суп – це, мабуть, чудова нагода приготувати ресторанну страву в домашніх умовах. Навіть за мінімальних зусиль ця розкішна страва завжди виходить смачною, передають Патріоти України. Однак деякі хитрощі допоможуть грибному супу стати по-справжнь...

Є секрет! Чим врятувати надто жирний м’ясний бульйон

четвер, 8 травень 2025, 17:05

Під час приготування м’ясного бульйону, зокрема з домашньої курки або свинини, якщо ви плануєте робити борщ. Багато хто радить використовувати рис, проте не в кожній страві він потрібен, передають Патріоти України. Існують інші хитрощі досвідчених госп...