Котлети – це ідеальна м’ясна страва, яка не вимагає багато зусиль та часу під час приготування, але ідеально підходить для обіду чи вечері, передають Патріоти України.
Досвідчені домогосподарки мають власні хитрощі, які допомагають приготувати страву.
Наприклад, більш смачні та соковиті котлети можна отримати, якщо додати один простий інгредієнт.
Додайте вівсяну кашу.
Спочатку їх слід попередньо розмочити і використовувати замість хліба.
Господині заливають пластівці теплим молоком і відставляють на 15-20 хвилин.
Після цього їх можна додавати до фаршу і ретельно перемішати всі компоненти. Потім додайте решту продуктів і змішайте все до однорідності.
Деякі кухарі рекомендують покласти фарш в холодильник на деякий час перед приготуванням страви.
Вважається, що охолоджене м’ясо буде краще утворювати та зберігати форму під час смаження чи випічки.
Усі господині знають про те, що без попереднього маринування смачне та соковите м’ясо приготувати не вийде, передають Патріоти України. Однак і неправильний підхід до підготовчого етапу “допоможе” зіпсувати страву. Яких помилок важливо уникати? Надмірн...
Навіть у досвідчених господарок бувають невдалі дні, коли все валиться з рук, передають Патріоти України. Пересолені котлети – це не біда. Головне знати, як виправити страву. Якщо в готових котлетах багато солі, відправте їх в пароварку на півгодини. Р...