Що додати до фрикадельок, щоб вони не розвалювались і залишались круглими

В кулінарній справі не завжди вдається все ідеально. І буває так, що ви готуєте котлети чи фрикадельки, та стикаєтесь з тим, що фарш розвалюється. Є кілька варіантів, як уникнути такої ситуації під час готування, передають Патріоти України.

Подробиці

Досвід деяких господинь підказує, що варто додати до фаршу рис, борошно або яйце. Та й з цими складовими не завжди можна досягти відмінного результату.

Як приготувати смачні фрикадельки

Рецепт приготування фрикадельок простий, та тут також є деякі нюанси, які варто знати, щоб ваші фрикадельки вдались круглими та не розвалювались. Звісно можна додати рис, яйце, та добре відбити фарш. Але це не найкращі складові для вашої страви. Ідеальні фрикадельки вийдуть, якщо ви додасте до фаршу картоплю.

Її потрібно натерти на дрібну тертку, та додати до фаршу. З цією складовою фарш стане щільнішим і фрикадельки, які ви приготуєте, триматимуть ідеально форму. Картопля зробить смак страви більш насиченішим. А от яйця не рекомендуємо додавати. Вони додадуть жорсткості та не покращать в даному випадку страву.

Є секрет! Що додати в пельмені, щоб вони були ще смачнішими

четвер, 26 червень 2025, 23:10

Для того, щоб пельмені вийшли смачними, мало просто відварити їх у воді і подати з майонезом: такий варіант підходить тільки для зовсім лінивих людей. Існують лайфхаки, які можуть допомогти перетворити навіть магазинний напівфабрикат на неймовірно смач...

Варто знати! Що потрібно зробити з пшоном, щоб каша не гірчила

четвер, 26 червень 2025, 18:12

Пшоняна каша – відмінний гарнір для м’яса, птиці чи овочів. Зварена на молоці, вона може послужити і дуже ніжною і смачною основною стравою. Однак іноді покуштувавши кашу, приготовлену з пшона, в роті залишається неприємний гіркий присмак, передають Па...