В кулінарній справі не завжди вдається все ідеально. І буває так, що ви готуєте котлети чи фрикадельки, та стикаєтесь з тим, що фарш розвалюється. Є кілька варіантів, як уникнути такої ситуації під час готування, передають Патріоти України.
Досвід деяких господинь підказує, що варто додати до фаршу рис, борошно або яйце. Та й з цими складовими не завжди можна досягти відмінного результату.
Як приготувати смачні фрикадельки
Рецепт приготування фрикадельок простий, та тут також є деякі нюанси, які варто знати, щоб ваші фрикадельки вдались круглими та не розвалювались. Звісно можна додати рис, яйце, та добре відбити фарш. Але це не найкращі складові для вашої страви. Ідеальні фрикадельки вийдуть, якщо ви додасте до фаршу картоплю.
Її потрібно натерти на дрібну тертку, та додати до фаршу. З цією складовою фарш стане щільнішим і фрикадельки, які ви приготуєте, триматимуть ідеально форму. Картопля зробить смак страви більш насиченішим. А от яйця не рекомендуємо додавати. Вони додадуть жорсткості та не покращать в даному випадку страву.
Відварена яловичина – дуже корисний для здоров’я продукт. Приготовлена таким чином яловичина забезпечує організм залізом і підтримує рівень еритроцитів у крові. Якщо знати спосіб, завдяки якому навіть найжорсткіше м’ясо стане м’яким, вийде приготувати ...
Приготуйте на свято шоколадний рулет із мандаринами без випікання. Виглядає яскраво і смакує неймовірно: поєднання шоколадної основи, сирного крему та соковитої кислинки цитрусових, передають Патріоти України. Для приготування рулету візьміть:. Печиво ...