Може здатися, що курячі яйця продукт незамінний і без них навіть котлет не підсмажити, передають Патріоти України.
Так, яйця дозволяють зробити фарш однорідним, склеюють його та допомагають котлетам тримати форму. Але передозування яєчного білка призводить до того, що котлети виходять щільними та жорсткими. Розкажемо, чим замінити курячі яйця у котлетному фарші.
І останнє, у цьому плані відмінно себе зарекомендувала манна крупа, але в кожному з цих випадків необхідно дотримуватися пропорцій.
Холодець вважається популярною стравою, проте приготувати її виходить не у всіх. Є чотири прості правила, завдяки яким страва вийде апетитною, швидко застигне і буде прозорою, передають Патріоти України. Холодець не приготувати без свинячих ніжок та «р...
Приготувати смачний, соковитий, але головне добре просмажений шашлик – справжнє мистецтво. Варіантів приготування цієї улюбленої страви налічується не менше півсотні, передають Патріоти України. У приготуванні шашлику важливо підтримувати стабільний жа...