
Страви з картоплі - це найпоширеніший варіант гарніру, який підійде до будь-якої страви. Це може бути картопля в мундирі, пюре, або ж можна приготувати хрустку та ароматну картоплю фрі. Також відмінним варіантом є просто відварена картопля, передають Патріоти України.
Не варто відразу висловлювати своє "фу", адже навіть таку просту страву можна зробити дуже смачною та апетитною, пише prostoway. Головне знати, що до неї додати.
Начебто проста страва, проте буває, що картопля виходить перевареною або недовареною, ну або просто з якоїсь причини несмачною. Впоратися з такою проблемою нескладно, якщо додати до картоплі один додатковий інгредієнт, який додасть страві яскравого смаку
Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...
Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...