Що додати на сковороду під час смаження риби, щоб на кухні не було неприємного запаху

Смажена риба багатьом припадає до душі, проте є істотний недолік при готуванні даної страви: по всій квартирі поширюється характерний запах. Навіть хороша витяжка не завжди справляється з цією проблемою, особливо в тому випадку, якщо ви смажите велику кількість порцій. Однак є один цікавий спосіб, який допоможе нейтралізувати не найприємніший запах, передають Патріоти України.

Що рекомендують робити досвідчені господарки

Коли ви підготували рибу до смаження, варто зайнятися додатковим інгредієнтом, який цей аромат перетягне на себе. Йдеться про звичайну картоплю.

Достатньо взяти один коренеплід, почистити, розрізати його на часточки та обсушити паперовим рушником. Потім просто кладемо порізаний коренеплід в олію перед жарінням риби. Якщо наслідувати цю пораду, то ні про який специфічний запах ви і не згадаєте.

Якщо ви забули скористатися цією хитрістю, то існує спосіб, який допоможе нейтралізувати характерний запах, що вже є.

Необхідно на окремій сковорідці зайнятися обсмажуванням кавових зерен.

Кава не тільки нейтралізує запах, а й залишає на кухні приємний аромат.

Любите гречку? Ось що обов’язково потрібно про неї знати

субота, 12 липень 2025, 17:09

Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...