Що додати у рис замість м’яса, щоб страва була удвічі смачніша

Щоб приготувати смачний рис, не обов’язково брати кілограм м’яса. Звісно, кашу м’ясом не зіпсувати, але якщо ви шукаєте, чим замінити його, то є чудові альтернативи, передають Патріоти України.

Подробиці

Рис чудово поєднуєтеся з морепродуктами. Ви можете просто обсмажити на маслі улюблені дари моря (креветки, мідії, кальмари тощо) і додати до рису перед подачею. Щоб підлива була рідкою, масло можна замінити на вершки. Або ж наприкінці додайте пів склянки води.

Смачним варіантом більш бюджетним, ніж морепродукти, будуть печериці. Підсмажте цибулю з морквою, додайте гриби свіжі, а потім всипте рис, залийте водою і готуйте до м’якості. Звісно, сіль, спеції варто додати на ваш смак.

Рисова каша буде смачною навіть просто з різними поєднаннями овочів. Це та крупа, з якою можна експериментувати та щоразу отримувати новий гарнір.

Що робити, щоб картопля на деруни не темніла

п’ятниця, 28 березень 2025, 17:08

Господині знають, що картопля після нарізання чи натирання має властивість темніти. Якщо ви готуєте деруни, то я одна хитрість, що й колір збереже і страву зробить набагато ніжнішою, передають Патріоти України. Деруни після смаження матимуть світлий ві...

Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 28 березень 2025, 16:07

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...