Щоб приготувати смачний рис, не обов’язково брати кілограм м’яса. Звісно, кашу м’ясом не зіпсувати, але якщо ви шукаєте, чим замінити його, то є чудові альтернативи, передають Патріоти України.
Рис чудово поєднуєтеся з морепродуктами. Ви можете просто обсмажити на маслі улюблені дари моря (креветки, мідії, кальмари тощо) і додати до рису перед подачею. Щоб підлива була рідкою, масло можна замінити на вершки. Або ж наприкінці додайте пів склянки води.
Смачним варіантом більш бюджетним, ніж морепродукти, будуть печериці. Підсмажте цибулю з морквою, додайте гриби свіжі, а потім всипте рис, залийте водою і готуйте до м’якості. Звісно, сіль, спеції варто додати на ваш смак.
Рисова каша буде смачною навіть просто з різними поєднаннями овочів. Це та крупа, з якою можна експериментувати та щоразу отримувати новий гарнір.
Господині знають, що картопля після нарізання чи натирання має властивість темніти. Якщо ви готуєте деруни, то я одна хитрість, що й колір збереже і страву зробить набагато ніжнішою, передають Патріоти України. Деруни після смаження матимуть світлий ві...
Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...