
Щоб приготувати смачний рис, не обов’язково брати кілограм м’яса. Звісно, кашу м’ясом не зіпсувати, але якщо ви шукаєте, чим замінити його, то є чудові альтернативи, передають Патріоти України.
Рис чудово поєднуєтеся з морепродуктами. Ви можете просто обсмажити на маслі улюблені дари моря (креветки, мідії, кальмари тощо) і додати до рису перед подачею. Щоб підлива була рідкою, масло можна замінити на вершки. Або ж наприкінці додайте пів склянки води.
Смачним варіантом більш бюджетним, ніж морепродукти, будуть печериці. Підсмажте цибулю з морквою, додайте гриби свіжі, а потім всипте рис, залийте водою і готуйте до м’якості. Звісно, сіль, спеції варто додати на ваш смак.
Рисова каша буде смачною навіть просто з різними поєднаннями овочів. Це та крупа, з якою можна експериментувати та щоразу отримувати новий гарнір.
Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.
Лягати після ситної вечері – поширена звичка, яка може серйозно нашкодити вашому здоров’ю. Доктор Міхал Вжосек, клінічний дієтолог, пояснює, чому диван після вечері - не найкраща ідея, і що робити замість цього, щоб покращити травлення, сон та рівень е...