
Такий постий та бюджетний овоч, як капуста, може стати основою для приготування різних страв починаючи від борщу, легких супів, салатів, млинців, котлет, пирогів, голубців та закінчуючи квашеною капустою, передають Патріоти України.
Фудблогерка Катерина Мовчан з ніком katarina_movchan на своїй сторінці в Instagram поділиласярецептом тушкованої капусти, у яку радить додати зовсім трохи перцю чилі – страва виходить в міру гостра та пікантна.Інгредієнти:
1. Для початку потрібно порізати всі овочі.
2. Обсмажити цибулю і моркву на рослинній олії 1-2 хвилини. 3. Далі потрібно додати часник та перець.
4. Одночасно додати капусту та готувати під кришкою 10 хвилин.
5. Після цього додати сметану, томатну пасту і бульйон. Додати спеції. Періодично помішуючи тушкувати до м’якості капусти.
Всього 3-4 чашки кави на день омолоджують організм на 5 років, показало дослідження, передають Патріоти України. Саме стільки чашок кави на день подовжують теломери, які відповідають за біологічний вік ДНК і клітин організму. Але якщо пити більше ніж 4...
Тяга до солодощів після вечері - важливий сигнал, який не варто недооцінювати, передають Патріоти України. . Фахівці наголошують: у багатьох людей бажання з’їсти щось солодке після прийому їжі — не лише звичка чи емоційна потреба, а й можливий пока...