Такий постий та бюджетний овоч, як капуста, може стати основою для приготування різних страв починаючи від борщу, легких супів, салатів, млинців, котлет, пирогів, голубців та закінчуючи квашеною капустою, передають Патріоти України.
Фудблогерка Катерина Мовчан з ніком katarina_movchan на своїй сторінці в Instagram поділиласярецептом тушкованої капусти, у яку радить додати зовсім трохи перцю чилі – страва виходить в міру гостра та пікантна.Інгредієнти:
1. Для початку потрібно порізати всі овочі.
2. Обсмажити цибулю і моркву на рослинній олії 1-2 хвилини. 3. Далі потрібно додати часник та перець.
4. Одночасно додати капусту та готувати під кришкою 10 хвилин.
5. Після цього додати сметану, томатну пасту і бульйон. Додати спеції. Періодично помішуючи тушкувати до м’якості капусти.
Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...