Що додати у тушковану капусту, щоб по-новому розкрити смак? Треба лише один інгредієнт

Такий постий та бюджетний овоч, як капуста, може стати основою для приготування різних страв починаючи від борщу, легких супів, салатів, млинців, котлет, пирогів, голубців та закінчуючи квашеною капустою, передають Патріоти України.

Фудблогерка Катерина Мовчан з ніком katarina_movchan на своїй сторінці в Instagram поділиласярецептом тушкованої капусти, у яку радить додати зовсім трохи перцю чилі – страва виходить в міру гостра та пікантна.Інгредієнти:

  • капуста – 1 шт
  • цибуля – 1 шт
  • морква – 1 шт
  • чилі (за смаком)
  • часник – 1 зубчик
  • томатна паста – 2 ст. л.
  • сметана – 1 ст. л.
  • курячий бульйон/вода – 150 мл
  • сіль, перець, лаврове листя, зеленьСпосіб приготування:

1. Для початку потрібно порізати всі овочі.

2. Обсмажити цибулю і моркву на рослинній олії 1-2 хвилини. 3. Далі потрібно додати часник та перець.

4. Одночасно додати капусту та готувати під кришкою 10 хвилин.

5. Після цього додати сметану, томатну пасту і бульйон. Додати спеції. Періодично помішуючи тушкувати до м’якості капусти.

Швидкий та смачний кавовий пиріг на кефірі

понеділок, 19 травень 2025, 23:44

Пропонуємо приготувати ніжний, м’який пиріг на кефірі з насиченим кавовим смаком і ароматом. Продукти для рецепту потрібні найпростіші, впевнені вони є у вас у холодильнику, а сам процес приготування дуже легкий, передають Патріоти України. 1. У кефір ...

Як зробити грибну підливу до гарніру за 10 хвилин

понеділок, 19 травень 2025, 23:10

Грибна підлива готується дуже швидко, а підійде до будь-якого гарніру. Пісна страва і смачна, тому обов’язково придбайте печериці і приготуйте, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Сковорідку розігрійте, додайте олію та порізану кубиками цибулю. О...