
Дуже часто борщ не набуває того самого яскраво-червоного кольору, завдяки якому виглядає неймовірно апетитно. Аналогічна проблема нерідко дається взнаки і при приготуванні салатів з буряком. Так, вінегрет не завжди виявляється яскравим та строкатим. Найчастіше це пов’язано з неправильним варінням овочів. Так, під час термічної обробки коренеплоду у каструлю з водою бажано додати додатковий інгредієнт,, передають Патріоти України.
Під час варіння овочів у киплячу воду необхідно додати кислий інгредієнт. Найкращий варіант – це крапнути кілька крапель соку лимона. Використовувати можна й аналогічний обсяг столового оцту.
Результатом стане закріплення кольору коренеплоду: буряк залишиться яскраво-червоним.Аналогічний відтінок збережеться і після додавання звареного овоча до інших страв. У результаті борщ та вінегрет отримають апетитний зовнішній вигляд. Господиня напевно уникне тієї неприємної ситуації, коли борщ виходить блідим.
Коли справа доходить до приготування рису, співвідношення між кількістю крупи та води має абсолютно вирішальне значення, як і температура, яка готує рис на різних етапах процесу, та тривалість його приготування, передають Патріоти України. Недоварюванн...
Для більшості людей апельсиновий сік звичайний напій. Але дослідники все частіше доводять, що він виконує більше функцій, ніж просте втамування спраги, передають Патріоти України. Результати нещодавнього дослідження засвідчили, що регулярне вживання а...