Дуже часто борщ не набуває того самого яскраво-червоного кольору, завдяки якому виглядає неймовірно апетитно. Аналогічна проблема нерідко дається взнаки і при приготуванні салатів з буряком. Так, вінегрет не завжди виявляється яскравим та строкатим. Найчастіше це пов’язано з неправильним варінням овочів. Так, під час термічної обробки коренеплоду у каструлю з водою бажано додати додатковий інгредієнт,, передають Патріоти України.
Під час варіння овочів у киплячу воду необхідно додати кислий інгредієнт. Найкращий варіант – це крапнути кілька крапель соку лимона. Використовувати можна й аналогічний обсяг столового оцту.
Результатом стане закріплення кольору коренеплоду: буряк залишиться яскраво-червоним.Аналогічний відтінок збережеться і після додавання звареного овоча до інших страв. У результаті борщ та вінегрет отримають апетитний зовнішній вигляд. Господиня напевно уникне тієї неприємної ситуації, коли борщ виходить блідим.
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...