Що додати в котлети, щоб вони не розпадались і були пухкими - дуже простий інгредієнт

Якщо готувати котлети з якогось дієтичного м'яса, курки або індички, вони можуть розвалюватись. Все через те, продукт досить сухий. Тому для того, щоб вироби тримали форму і водночас залишалися дієтичними, у фарш можна додати кукурудзяну крупу, передають Патріоти України.

Ідея приготування індичих котлет з кукурудзяною крупою опублікована на сторінці фудблогерки Галини з ніком reeixit в Instagram.Інгредієнти:

  • 1 філе куряче або індиче
  • 1 кабачок
  • 3-4 середніх варених картоплин
  • пучок зелені за бажанням
  • 1 велика цибулина
  • 1-2 зубчика часнику
  • 1 яйце
  • 2-3 ст. л. кукурудзяної крупи
  • сіль, перець
  • сушений часник

Спосіб приготування:

1. Все подрібнити у блендері.

2. Набирати ложкою, класти в борошно, злегка обваляти.

3. Струсити зайве борошно.

4. Смажити на середньому вогні під закритою кришкою по 3 хвилини з кожного боку.

5. Можна подавати зі сметаною та легким салатом.

Не робіть помилок! ТОП-9 спецій, які повністю зіпсують смачні котлети

четвер, 9 жовтень 2025, 19:05

Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...

"Паста Амосова не вилікує"? Кардіологиня сказала, що насправді підтримує здоров'я серця

четвер, 9 жовтень 2025, 18:37

Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...