
Зазвичай господині навіть не замислюються над тим, на чому краще приготувати смажену рибу. Для приготування смажених рибних страв зазвичай використовується соняшникова олія. Але не завадить одна добавка, за рахунок якої обсмажена риба набуде набагато цікавішого смаку, не кажучи вже про апетитну рум’яну скоринку, передають Патріоти України.
Страва вийде максимально смачною, якщо осмажити її на змішаному маслі.Таким чином, у налиту на сковороду соняшникову олію потрібно додати трохи вершкового. Бажано заздалегідь розтопити жовтий шматочок на водяній бані. У цьому випадку при змішуванні обидва види олії будуть перебувати в рідкому стані.
Втім, шматок вершкового масла можна просто покласти на сковороду і почекати, доки він не розтане. При обсмажуванні риби на масляній суміші продукт отримає хрумку скоринку та неймовірний смак. Така рибна страва не залишить байдужим навіть найвибагливішого гурмана.
Протеїнова кава, або “профі”, з TikTok-тренду перетворилася на глобальне явище й увійшла в меню великих мереж на кшталт Starbucks та Peet’s Coffee. За оцінками аналітиків, світовий ринок цього напою зросте з $4,5 млрд у 2024 році до майже $15 млрд у 20...
Святковий стіл не обов’язково має бути дорогим. Підготуйтеся до Нового року вже зараз, підібравши бюджетні рецепти. Страви з недорогих інгредієнтів можуть бути не менш смачними, ніж ті, що прийнято вважати дорогими делікатесами, передають Патріоти Укра...