Що додати в сирники, щоб вони стали пишнішими та смачнішими

Перефразовуючи відомий вислів, можна сміливо стверджувати: скільки сирників, стільки й думок. Кожна господиня готова з піною біля рота доводити, що саме її рецепт – той самий, за яким улюблена страва виходить ідеальної форми, розміру, консистенції та смаку, передають Патріоти України.

Подробиці

Іноді на кулінарних форумах розгоряються справжні баталії з цього питання, проте ті, хто знає справжній секрет “пишних” сирників, воліють залишатися осторонь спекотних дискусій.

“Навіщо вступати в суперечки, якщо можна перевірити на практиці?” – думають майстри ножа та половника.

Справді, спробуйте додати всього один інгредієнт до звичної маси для приготування сирників, і ви побачите, наскільки інший смак набуває сніданок.

У тісто з сиру, яєць, борошна та цукру потрібно влити трохи рослинної олії – завдяки цьому компоненту страва вийде не тільки смачною, але й напрочуд пишною.

Розітріть сир до отримання однорідної маси, додайте яйце і трошки рослинної олії. Отриману суміш перемішайте, всипте цукор і трохи борошна, після чого знову перемішати.

До речі, щоб сирники вийшли ще апетитнішими, спробуйте не смажити їх на сковороді, а запікати в духовці.

Джерело: ПростоВей

Вражаюче відкриття: Вчені розповіли, як сніданок може вплинути на тривалість життя

понеділок, 23 грудень 2024, 7:49

Час вашого ранкового прийому їжі може збільшити тривалість життя аж на 35 відсотків. Про це пише UA Vestnik, передають Патріоти України. Вчені дослідили, що ранкова порція прийому їжі у певні часові рамки впливає на тривалість життя, за умови, якщо нап...

Смакота! Як приготувати паштет за 20 хвилин, який тане в роті

понеділок, 23 грудень 2024, 7:10

Господині, які спробували приготувати паштет у домашніх умовах, відтоді ніколи не куплять магазинний. Якщо ви спробуєте такий паштет ви переконєтесь, що магазинний паштет не йде в жодне порівняння з тим, що приготований вдома. Крім того, ще й бюджетніш...