Перефразовуючи відомий вислів, можна сміливо стверджувати: скільки сирників, стільки й думок. Кожна господиня готова з піною біля рота доводити, що саме її рецепт – той самий, за яким улюблена страва виходить ідеальної форми, розміру, консистенції та смаку, передають Патріоти України.
Іноді на кулінарних форумах розгоряються справжні баталії з цього питання, проте ті, хто знає справжній секрет “пишних” сирників, воліють залишатися осторонь спекотних дискусій.
“Навіщо вступати в суперечки, якщо можна перевірити на практиці?” – думають майстри ножа та половника.
Справді, спробуйте додати всього один інгредієнт до звичної маси для приготування сирників, і ви побачите, наскільки інший смак набуває сніданок.
У тісто з сиру, яєць, борошна та цукру потрібно влити трохи рослинної олії – завдяки цьому компоненту страва вийде не тільки смачною, але й напрочуд пишною.
Розітріть сир до отримання однорідної маси, додайте яйце і трошки рослинної олії. Отриману суміш перемішайте, всипте цукор і трохи борошна, після чого знову перемішати.
До речі, щоб сирники вийшли ще апетитнішими, спробуйте не смажити їх на сковороді, а запікати в духовці.
Час вашого ранкового прийому їжі може збільшити тривалість життя аж на 35 відсотків. Про це пише UA Vestnik, передають Патріоти України. Вчені дослідили, що ранкова порція прийому їжі у певні часові рамки впливає на тривалість життя, за умови, якщо нап...
Господині, які спробували приготувати паштет у домашніх умовах, відтоді ніколи не куплять магазинний. Якщо ви спробуєте такий паштет ви переконєтесь, що магазинний паштет не йде в жодне порівняння з тим, що приготований вдома. Крім того, ще й бюджетніш...