
Перефразовуючи відомий вислів, можна сміливо стверджувати: скільки сирників, стільки й думок. Кожна господиня готова з піною біля рота доводити, що саме її рецепт – той самий, за яким улюблена страва виходить ідеальної форми, розміру, консистенції та смаку, передають Патріоти України.
Іноді на кулінарних форумах розгоряються справжні баталії з цього питання, проте ті, хто знає справжній секрет “пишних” сирників, воліють залишатися осторонь спекотних дискусій.
“Навіщо вступати в суперечки, якщо можна перевірити на практиці?” – думають майстри ножа та половника.
Справді, спробуйте додати всього один інгредієнт до звичної маси для приготування сирників, і ви побачите, наскільки інший смак набуває сніданок.
У тісто з сиру, яєць, борошна та цукру потрібно влити трохи рослинної олії – завдяки цьому компоненту страва вийде не тільки смачною, але й напрочуд пишною.
Розітріть сир до отримання однорідної маси, додайте яйце і трошки рослинної олії. Отриману суміш перемішайте, всипте цукор і трохи борошна, після чого знову перемішати.
До речі, щоб сирники вийшли ще апетитнішими, спробуйте не смажити їх на сковороді, а запікати в духовці.
Домашня квашена капуста - справжній суперфуд, багатий на вітамін С і корисні ферменти. Квашену капусту ще називають еліксиром молодості для жінок. Вона легко готується, зберігає свіжість і смак, а головне - не має нічого спільного з маринованою капусто...
Чорна кава та еспресо - популярні способи приготувати напій із кавових зерен, проте за рівнем кофеїну та антиоксидантів вони помітно відрізняються, передають Патріоти України. Якщо порівнювати однакові за об'ємом порції, еспресо зазвичай виявляється бі...