Що додати в сирники, щоб вони стали пишнішими та смачнішими

Перефразовуючи відомий вислів, можна сміливо стверджувати: скільки сирників, стільки й думок. Кожна господиня готова з піною біля рота доводити, що саме її рецепт – той самий, за яким улюблена страва виходить ідеальної форми, розміру, консистенції та смаку, передають Патріоти України.

Подробиці

Іноді на кулінарних форумах розгоряються справжні баталії з цього питання, проте ті, хто знає справжній секрет “пишних” сирників, воліють залишатися осторонь спекотних дискусій.

“Навіщо вступати в суперечки, якщо можна перевірити на практиці?” – думають майстри ножа та половника.

Справді, спробуйте додати всього один інгредієнт до звичної маси для приготування сирників, і ви побачите, наскільки інший смак набуває сніданок.

У тісто з сиру, яєць, борошна та цукру потрібно влити трохи рослинної олії – завдяки цьому компоненту страва вийде не тільки смачною, але й напрочуд пишною.

Розітріть сир до отримання однорідної маси, додайте яйце і трошки рослинної олії. Отриману суміш перемішайте, всипте цукор і трохи борошна, після чого знову перемішати.

До речі, щоб сирники вийшли ще апетитнішими, спробуйте не смажити їх на сковороді, а запікати в духовці.

Джерело: ПростоВей

Варто знати! Які помилки призводять до того, що сирники розвалюються

середа, 4 червень 2025, 18:12

Якщо сирники вийшли занадто вологими, то вони явно не збережуть форму. Така страва буквально розвалиться в процесі термічної обробки. Для того щоб цього не сталося, потрібно правильно готувати сирники, передають Патріоти України. Відправляти в тісто та...

Все просто! Що зробити з помідорами, щоб вони не пустили зайвий сік у салат

середа, 4 червень 2025, 17:12

Свіжі овочі в салаті мають лише один недолік – вони не вчасно пускають сік. Найчастіше неприємні сюрпризи дають томати, але досвідчені кулінари відкрили для себе один цікавий спосіб і поділилися цією хитрістю, передають Патріоти України. Не дарма цей о...