Що додати в тісто для печінкових оладок, щоб вони стали смачнішими та ніжнішими

Якщо ви любите печінкові оладки, вам напевно буде цікаво дізнатися, як зробити цю страву ще ніжнішою та ароматнішою, передають Патріоти України.

Щоб приготувати печінкові оладки, вам знадобиться:

  • 500 г печінки (підійде як куряча, так і яловича);
  • 1 велика цибулина;
  • 3 столові ложки манної крупи;
  • 2 яйця;
  • сіль, перець та спеції за смаком.

Саме час назвати той секретний компонент – його роль візьме на себе звичайнісіньке свиняче сало.

Виявляється, якщо додати в стандартне тісто шпик, оладки будуть дуже соковитими, а вже якими ситними!

Сало (у довільній кількості) додають до інших продуктів після того, як воно буде перекручене через м’ясорубку.

Якщо цього пристрою у вас під рукою не виявилося, для його подрібнення можна використовувати блендер.

Джерело: ПростоВей

Розставлено крапки над "і": Що їсти перед сном, щоб уникнути кошмарів

понеділок, 1 вересень 2025, 11:12

Сон - це не лише тривалість, а й якість, яка сильно залежить від того, що ви кладете на тарілку. Недавні дослідження показують, що харчування впливає не лише на швидкість засинання та глибину сну, але й на самі сни, передають Патріоти України. Збалансо...

Генетика vs харчування: Названо продукт, який допомагає уникнути хвороб серця

понеділок, 1 вересень 2025, 7:14

Серцево-судинні захворювання залежать як від генетики, так і від способу життя. Якщо у вашій родині були випадки проблем із серцем, важливо знати, як знизити ризик, передають Патріоти України. За даними дослідження, опублікованого у журналі Circulation...