Якщо ви любите печінкові оладки, вам напевно буде цікаво дізнатися, як зробити цю страву ще ніжнішою та ароматнішою, передають Патріоти України.
Саме час назвати той секретний компонент – його роль візьме на себе звичайнісіньке свиняче сало.
Виявляється, якщо додати в стандартне тісто шпик, оладки будуть дуже соковитими, а вже якими ситними!
Сало (у довільній кількості) додають до інших продуктів після того, як воно буде перекручене через м’ясорубку.
Якщо цього пристрою у вас під рукою не виявилося, для його подрібнення можна використовувати блендер.
Тушкована капуста – страва бюджетна, смачна і дуже популярна, передають Патріоти України. Багато господинь люблять її подавати до столу, оскільки з такою стравою можна суттєво заощадити та нагодувати родину смачною вечерею. Проте процес приготування ка...
Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...