Що додати в тісто для печінкових оладок, щоб вони стали смачнішими та ніжнішими

Якщо ви любите печінкові оладки, вам напевно буде цікаво дізнатися, як зробити цю страву ще ніжнішою та ароматнішою, передають Патріоти України.

Щоб приготувати печінкові оладки, вам знадобиться:

  • 500 г печінки (підійде як куряча, так і яловича);
  • 1 велика цибулина;
  • 3 столові ложки манної крупи;
  • 2 яйця;
  • сіль, перець та спеції за смаком.

Саме час назвати той секретний компонент – його роль візьме на себе звичайнісіньке свиняче сало.

Виявляється, якщо додати в стандартне тісто шпик, оладки будуть дуже соковитими, а вже якими ситними!

Сало (у довільній кількості) додають до інших продуктів після того, як воно буде перекручене через м’ясорубку.

Якщо цього пристрою у вас під рукою не виявилося, для його подрібнення можна використовувати блендер.

Джерело: ПростоВей

Чи потрібно смажити цибулю для котлетного фаршу

вівторок, 1 квітень 2025, 18:15

У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...

Який простий інгредієнт допоможе надати котлетам пишності

вівторок, 1 квітень 2025, 17:15

Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми, передають Патріоти України. Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може ...