Якщо ви любите печінкові оладки, вам напевно буде цікаво дізнатися, як зробити цю страву ще ніжнішою та ароматнішою, передають Патріоти України.
Саме час назвати той секретний компонент – його роль візьме на себе звичайнісіньке свиняче сало.
Виявляється, якщо додати в стандартне тісто шпик, оладки будуть дуже соковитими, а вже якими ситними!
Сало (у довільній кількості) додають до інших продуктів після того, як воно буде перекручене через м’ясорубку.
Якщо цього пристрою у вас під рукою не виявилося, для його подрібнення можна використовувати блендер.
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...