Виявляється, що один інгредієнт відповідає за такі якості пельменного тіста, як м’якість і еластичність. Нерідко процес приготування домашніх пельменів зазнає краху саме через те, що з тістом у господині не склалося, а якщо точніше, то не склеїлося, а в результаті розповзлося, передають Патріоти України.
Домогосподарки з досвідом стверджують, що замісити вдале тісто для пельменів можна, але якщо додати оцет.
Вимісивши тісто, покладіть його на 30-40 хвилин в холодильник, накривши харчовою плівкою.
Далі все як зазвичай. Тісто розкочуємо, робимо заготовки і приступаємо до найвідповідальнішої частини процесу – ліплення пельменів (або вареників).
Українські страви банош та коливо увійшли до рейтингу найкращих каш світу. Відповідний гастрономічний рейтинг склав портал TasteAtlas, передають Патріоти України. . На п'ятому місці рейтингу - традиційний український банош, який здавна готують у карпа...
Раціон харчування безпосередньо впливає на тривалість та якість життя: допомагає підтримувати молодий вигляд, здорову вагу та зменшує ризик хронічних захворювань. За словами вчених, особливо влітку слід звернути увагу на сезонні продукти, багаті на фла...