Що додати в тісто, щоб млинці не прилипали до сковороди

До страв, які бажано навчитися добре готувати кожній господині, входять млинці. Молоді жінки нерідко зазнають труднощів зі створенням цієї страви. Борошняна страва нерідко прилипає до сковороди, рветься і перетворюється на неапетитну грудку, передають Патріоти України.

Подробиці

А ось досвідчені господині майже завжди справляються з приготуванням млинців, бо знають про одну цікаву хитрість.

Рятівний інгредієнт

Для того, щоб млинці набули нормальної густоти і однорідності, в них бажано додати один додатковий інгредієнт. Йдеться про олію. Без неї рідка основа не набуде достатньої в’язкості.

Під впливом високої температури тісто без додаткового компонента буде перетворюватися не на рівний, цільний і міцний млинець, а на несмачну масу.

А ось наявність олії помітно збільшує шанси на те, що млинці не приклеюватимуться до сковороди. Багато в’язкого інгредієнта не знадобиться: вистачить однієї столової ложки рослинної олії на цілу миску з тістом.

Що відбувається з організмом, якщо пити матчу щодня

п’ятниця, 21 листопад 2025, 16:07

Матча - яскравий зелений порошок із Японії — вже давно не просто тренд у кафе та соцмережах. Але чи варто його пити заради здоров’я, чи це просто модна примха? Дієтологи дають конкретні відповіді, передають Патріоти України. Матча виготовляється з дріб...

А ви це знали? Що буде з організмом, якщо регулярно їсти хурму

п’ятниця, 21 листопад 2025, 9:59

Хоча доступ до свіжих фруктів восени та взимку може бути проблемою, якщо ви живете в холодному кліматі, але ви, скоріше за все, вже помітили, що хурма з'являється у вашому місцевому продуктовому магазині. Загалом існує кілька сортів хурми, зокрема Фую,...