До страв, які бажано навчитися добре готувати кожній господині, входять млинці. Молоді жінки нерідко зазнають труднощів зі створенням цієї страви. Борошняна страва нерідко прилипає до сковороди, рветься і перетворюється на неапетитну грудку, передають Патріоти України.
А ось досвідчені господині майже завжди справляються з приготуванням млинців, бо знають про одну цікаву хитрість.
Для того, щоб млинці набули нормальної густоти і однорідності, в них бажано додати один додатковий інгредієнт. Йдеться про олію. Без неї рідка основа не набуде достатньої в’язкості.
Під впливом високої температури тісто без додаткового компонента буде перетворюватися не на рівний, цільний і міцний млинець, а на несмачну масу.
А ось наявність олії помітно збільшує шанси на те, що млинці не приклеюватимуться до сковороди. Багато в’язкого інгредієнта не знадобиться: вистачить однієї столової ложки рослинної олії на цілу миску з тістом.
Діти люблять фантазувати і ніколи не відмовляться від того, щоб і дорослі увімкнули режим дитячої уяви. Спробуйте приготувати звичайні спагеті з сардельками таким способом і ваші діти будуть у захваті, передають Патріоти України. Приготуйте восьминіжок...
У приготуванні м’яса є ціла низка нюансів, які слід враховувати, щоб створити смачну страву, передають Патріоти України. Переварене м’ясо, звичайно, краще за недоварене. Але смак такого продукту мало кого потішить. Багатьом подобається соковите та аром...