М’які та ароматні пиріжки з начинками мало кого залишають байдужими. Але часто господарок непокоїть те, що довго таке частування зберігати не виходить. Вже на другий-третій день страва стає черствою, передають Патріоти України.
Є один кулінарний секрет, який допомагає робити так, щоб пиріжки залишалися м’якими якомога довше.
Вся хитрість у додаванні до тіста одного додаткового компонента, який дозволяє страві довго залишатися пишною і м’якою. Йдеться про звичайний крохмаль.
На 400 г борошна треба взяти всього 15 грам цього додаткового інгредієнта.
При цьому крохмаль можна всипати в тісто разом із борошном. Весь рецепт залишається класичним.
Перед формуванням пиріжків, коли тісто буде готове, його потрібно залишити на півтори години під кришкою та у теплому місці. Це необхідно, щоб дріжджі встигли спрацювати.
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...