М’які та ароматні пиріжки з начинками мало кого залишають байдужими. Але часто господарок непокоїть те, що довго таке частування зберігати не виходить. Вже на другий-третій день страва стає черствою, передають Патріоти України.
Є один кулінарний секрет, який допомагає робити так, щоб пиріжки залишалися м’якими якомога довше.
Вся хитрість у додаванні до тіста одного додаткового компонента, який дозволяє страві довго залишатися пишною і м’якою. Йдеться про звичайний крохмаль.
На 400 г борошна треба взяти всього 15 грам цього додаткового інгредієнта.
При цьому крохмаль можна всипати в тісто разом із борошном. Весь рецепт залишається класичним.
Перед формуванням пиріжків, коли тісто буде готове, його потрібно залишити на півтори години під кришкою та у теплому місці. Це необхідно, щоб дріжджі встигли спрацювати.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...