
Варена риба – дуже корисна страва. Вона не обсмажується на олії, тому появи у ній шкідливих компонентів вдається уникнути. Однак, хочеться, щоб оброблена в гарячій воді риба виявилася ще й апетитною, передають Патріоти України.
Але саме тут виникають проблеми. Багато кулінарів скаржаться, що варена страва часто відрізняється сухістю та жорсткістю. Втім, є один спосіб, що дозволяє забезпечити рибі ніжність, соковитість та неймовірний смак.
Рятівний інгредієнт
У каструлю, де буде варитись риба, потрібно налити не просту воду, а певну рідку суміш. Йдеться про поєднання води з молоком. Таким чином, у рідину для варіння треба додати трохи молочного напою. Рибний продукт, оброблений у молочній суміші, набуває ідеальної консистенції. Страва стає дуже м’якою та ніжною.
Крім того, не можна забувати і про позитивний вплив молока на смак риби: страва точно не буде несмачною. Рибу можна зварити й у нерозбавленому водою молоці. Вийде ще смачніше. Крім того, приготується найсмачніший і найніжніший білий соус, що чудово поєднується з рибною стравою.
Людський організм більш як наполовину складається з води. Втрата навіть 1-2% рідини може впливати на самопочуття - з’являються втома, головний біль, знижується концентрація. Регулярне споживання води допомагає зберігати бадьорість, ясність мислення та ...
Курячі яйця, зварені некруто або підсмажені на сковороді, не становлять загрози для здоров’я. Улюблений сніданок безлічі людей на планеті не підіймає рівень холестерину. Результати дослідження було опубліковано в журналі The American Journal of Clinica...