
Вживаючи варену квасолю, людина не тільки отримує задоволення від їжі, а й приносить користь своєму організму. Справа в тому, що страва містить безліч вітамінів, а також такі важливі елементи, як кальцій, калій і фосфор, передають Патріоти України.
Регулярне вживання бобових покращує стан шкірного покриву та органів серцево-судинної системи. Однак кожному гурману хочеться, щоб варена квасоля була не тільки корисною, а й смачною.
На жаль, під час приготування страви багато кулінарів не роблять однієї простої, але дуже важливої дії. В результаті страва стає менш апетитною.
Як тільки рідина, в якій вариться квасоля, почала вирувати, каструлю потрібно зняти з плити.
Зробити це необхідно для виливання окропу. Замість нього в ємність треба налити нову порцію води. До того ж бажано, щоб ця рідина була теплою.
Після цього каструлю треба повернути на вогонь. Потрібно дочекатися повторного закипання рідини та закінчення приготування квасолі.
Досвідчені кулінари давно помітили, що своєчасна заміна води сприяє помітному поліпшенню смаку страви.
Дослідження показують, що буряк на сніданок може бадьорити не гірше за каву і водночас захищає мозок, передають Патріоти України. Овоч багатий на нітрати, беталаїни та поліфеноли, які сприяють покращенню кровопостачання мозку, знижують ризик розвитку д...
Банани - популярний фрукт, багатий на вітаміни та мінерали. Проте не всім вони корисні, передають Патріоти України. Медики попереджають, що людям з певними захворюваннями слід обмежити споживання бананів:. Фахівці радять вживати банани в помірній кільк...