Що досвідчені господині додають у гречку, щоб вона була розсипчаста

Для того, щоб гречка вийшла смачна, розсипчаста та водночас мала приємний відтінок, а не була, як бліда поганка, досвідчені господині додають один інгредієнт. Спробуйте й ви, якщо раніше так не робили, передають Патріоти України.

Подробиці

Для смачної каші мало мати лише крупу і воду. Обов’язково під час приготування гарнірів користуйтеся відомими порадами, адже вони роблять смак страви кращим.

Гречана крупа під час варіння добре набухне, але при цьому не розвариться, якщо додати 0,5 ч.л. соди та 0,5 ч.л. солі. Пропорція за умови варіння дволітрової каструлі.

Коли вода закипить, всипте крупу і через пару хвилин додайте сіль та соду. Гречка матиме ніжний червоний відтінок та особливий смак, але не хвилюйтеся відчувати присмак соди, його не буде.

Бюджетно і дуже смачно! Паштет із курячих сердечок

субота, 6 грудень 2025, 9:57

Святковий стіл не обов’язково має бути дорогим. Підготуйтеся до Нового року вже зараз, підібравши бюджетні рецепти. Страви з недорогих інгредієнтів можуть бути не менш смачними, ніж ті, що прийнято вважати дорогими делікатесами, передають Патріоти Укра...

Є секрет! Як зварити ідеальний рис, який не злипається

субота, 6 грудень 2025, 8:50

Коли справа доходить до приготування рису, співвідношення між кількістю крупи та води має абсолютно вирішальне значення, як і температура, яка готує рис на різних етапах процесу, та тривалість його приготування, передають Патріоти України. Недоварюванн...