Що потрібно додавати в печінкові котлети, щоб зробити їх пишними

Щоб досягти такого ефекту, слід додати до суміші розмочений у молоці хлібний м’якуш, попередньо віджатий. Також можна досягти пишного ефекту, додавши у фарш дрібні вівсяні пластівці, передають Патріоти України.

Складові

  • 350-400 г печінки;
  • 250 г черствого хліба;
  • 1 яйце;
  • 1 цибулина;
  • 1 склянка молока;
  • 2 ст. ложки дрібних вівсяних пластівців;
  • сіль та перець – за смаком.

Як готувати

Потрібно обрізати хлібну кірку, а засушений м’якуш нарізати кубиками, після чого залити молоком і залишити на 10 хвилин.

Печінку потрібно подрібнити блендером або в м’ясорубці, додати цибулину, яйце та спеції.

Потім вся ця суміш подрібнюється та перемішується.

Далі віджимаємо хліб і кладемо його у фарш.

Останніми додаємо вівсяні пластівці, після чого все ретельно перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин, щоб набрякли пластівці.

Далі смажимо, як звичайні котлети, і тушкуємо в міру готовності.

Вбиває повільно! Експерти назвали небезпечний напій, який шкодить печінці

субота, 15 листопад 2025, 7:44

Енергетичні напої обіцяють миттєву бадьорість, але лікарі попереджають: за цим ефектом може ховатися серйозний ризик, насамперед для печінки - головного фільтра організму, пише ukrhealth.net, передають Патріоти України. Експерти рекомендують замінити е...

А ви це знали? Чому не можна віджимати пакетик чаю

п’ятниця, 14 листопад 2025, 12:15

Заварюючи пакетик чаю, багато хто намотує нитку на ложку, щоб віджати його. Роблять це часто чисто автоматично, навіть не замислюючись - хтось не хоче, щоб добро пропадало, хтось - щоб підтікав пакет зі сміттям. Але так робити не варто, пише ukr.media,...