Що приготувати з маком на Медовий Спас 2024: Булочки з маком на Маковія

Найкращий Український десерт з Маком і Торта не треба

Випічка з маковою начинкою була і залишається однією з найсмачніших, ароматних та улюбленою для багатьох, зазначають Патріоти України. Сьогодні ми з вами приготуємо смачні булочки з маком. Готуються вони дуже легко, з доступних продуктів. Це Традиційна Українська Кухня зі своїм секретом. Булочки з маком за цим рецептом виходять ароматними, м'якими, з великою кількістю найсмачнішої макової начинки

Рецепт булочок з маком

Дріжджове тісто:
250 гр молока
15 гр живих дріжджів
350 гр борошна (пшеничне в/г)
30 гр цукру
1/2 ч.л. солі
5 гр ванільного цукру
20 гр рослинної оліі (або розтопленого вершкового масла)
20 гр сухого молока (цільного)
Наповнення:
450 гр макової начинки
50 гр родзинок
50 гр волоських горіхів
Випікати 180 °C/356 °F 20 хвилин. Всі побутові духовки різні – стежте, можливо у вас буде інший час випікання.

Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001

Смачного!


Снідати чи ні: Лікарі пояснили, що насправді відбувається з вашим організмом після ранкового прийому їжі

неділя, 23 листопад 2025, 19:10

Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...

Господиням на замітку! Як правильно варити горох і що додати у воду, щоб він швидко розварився і був м'яким

неділя, 23 листопад 2025, 18:45

Горох - дуже ситний і смачний продукт, який можна використовувати для приготування супів, а також пирогів і паштетів. Якщо ви хочете, щоб горох був м'яким у стравах, кулінари радять додавати соду у воду, вона зробить горох м'яким, передають Патріоти Ук...