Що приготувати з маком на Медовий Спас 2024: Булочки з маком на Маковія

Найкращий Український десерт з Маком і Торта не треба

Випічка з маковою начинкою була і залишається однією з найсмачніших, ароматних та улюбленою для багатьох, зазначають Патріоти України. Сьогодні ми з вами приготуємо смачні булочки з маком. Готуються вони дуже легко, з доступних продуктів. Це Традиційна Українська Кухня зі своїм секретом. Булочки з маком за цим рецептом виходять ароматними, м'якими, з великою кількістю найсмачнішої макової начинки

Рецепт булочок з маком

Дріжджове тісто:
250 гр молока
15 гр живих дріжджів
350 гр борошна (пшеничне в/г)
30 гр цукру
1/2 ч.л. солі
5 гр ванільного цукру
20 гр рослинної оліі (або розтопленого вершкового масла)
20 гр сухого молока (цільного)
Наповнення:
450 гр макової начинки
50 гр родзинок
50 гр волоських горіхів
Випікати 180 °C/356 °F 20 хвилин. Всі побутові духовки різні – стежте, можливо у вас буде інший час випікання.

Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001

Смачного!


Паштет на свята без метушні: Заморозьте його зараз і подайте, наче щойно з духовки!

п’ятниця, 5 грудень 2025, 8:14

Паштет - класика святкового столу, незалежно від того, чи готуєте ви його самі, чи купуєте готовий. Але інколи ми робимо більше, ніж здатні з’їсти. Добра новина: паштет чудово переносить заморожування - головне знати кілька правил, передають Патріоти У...

А ви це знали? Як правильно зберігати вино, щоб з роками воно ставало ще кращим

п’ятниця, 5 грудень 2025, 7:57

Зберігання вина у вертикальному положенні може значно знизити його якість, навіть якщо ви плануєте пити його відносно скоро, передають Патріоти України. За словами Роуленда Кінга, спеціаліста зі зберігання та директора Quality Bottles, коли пляшка довг...