Що приготувати з маком на Медовий Спас 2024: Булочки з маком на Маковія

Найкращий Український десерт з Маком і Торта не треба

Випічка з маковою начинкою була і залишається однією з найсмачніших, ароматних та улюбленою для багатьох, зазначають Патріоти України. Сьогодні ми з вами приготуємо смачні булочки з маком. Готуються вони дуже легко, з доступних продуктів. Це Традиційна Українська Кухня зі своїм секретом. Булочки з маком за цим рецептом виходять ароматними, м'якими, з великою кількістю найсмачнішої макової начинки

Рецепт булочок з маком

Дріжджове тісто:
250 гр молока
15 гр живих дріжджів
350 гр борошна (пшеничне в/г)
30 гр цукру
1/2 ч.л. солі
5 гр ванільного цукру
20 гр рослинної оліі (або розтопленого вершкового масла)
20 гр сухого молока (цільного)
Наповнення:
450 гр макової начинки
50 гр родзинок
50 гр волоських горіхів
Випікати 180 °C/356 °F 20 хвилин. Всі побутові духовки різні – стежте, можливо у вас буде інший час випікання.

Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001

Смачного!


Два інгредієнти, які допоможуть отримати соковиту свинину в духовці

неділя, 8 червень 2025, 11:12

Додайте ще один чудовий рецепт у свою кулінарну книгу. Дізнайтеся, як приготувати ситну та смачну закуску – запечену свинину. Страва подається в гарячому вигляді і як холодна закуска. Свинина відмінно «впишеться» до інших страв на столі, підійде як пер...

Буде особливим! Один забутий інгредієнт для плову

неділя, 8 червень 2025, 10:05

Спеції не можна додавати бездумно куди доведеться – можна сильно спотворити смак готової страви. Але якщо не додати ту чи іншу добавку, наприклад в плов, то досягти необхідного смаку вже не вийде, передають Патріоти України. Тому готуючи плов, обов’язк...